Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrotkaaaa

moj kompleks niższości, też tak macie?

Polecane posty

Gość wrotkaaaa

mam tylko 163 cm, nie jestem gruba ale zazdroszcze wysokim dziewycznom że mają takie dłuugie nogi i są bardziej porządane :( też tak macie niski dziewczyny? co na Wasz wzrost mówią Wasi mężczyźni?

Gość oszczane pantalony
na twoim miejscu mialabym kompleks nizszosci z powodu ortografii :O

Gość dsasdsdfs
zwariowałas? ja mam 160 cm, dzieki temu nie obija sie w małych pomieszczeniach:) tzn w jaskiniach(no tak tak czesto do nich sie nie chodzi) ale na łodce, w kajucie. moge nosic niebotyczne obcasy które uwielbiam nawet po 12 cm. jest super. nie chciałabym byc wyzsza.

Gość wrotkaaaa
zawsze jak nadchodzi lato to mam taką manie na punkcie tego wzrostu, widze na plaży te dziewczyny szczupłe z długimi nogami a ja taki karakan sie czuje, niezauważalna. Troche niby płytkie możnaby pomyślec podejście, przecież wzrost to nie wszystko ale jednak takie 163 dziwnie się prezentuje :/

Nie jesteś taka mała nie narzekaj , mam koleżankę która ma 155 i już nie rośnie ona to może mieć kompleksy , a jeśli chodzi o wzrost to przesadzasz ja nigdy nie miałam takiego kompleksu choć jestem nie wiele wyższa od cb . Nie przejmuj się tym :)

Gość wrotkaaaa
Kurcze mam nadzieje że mi to jakoś minie.. chce jeszcze schudnac tak do 50kg to podobno wydłuuża jak się jest szczuplejszym :D Wiem że wysokie bardziej przykuwają uwagę chłopaków i może też w tym mój problem...