Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabuletta

Dlaczego tak jest ?

Polecane posty

Gość tabuletta

Zawsze gdy kochamy sie z moim facetem to pod koniec on wychodzi ze mnie i dokancza sobie reka...to jest dla mnie strasznie glupia sytuacja, nie wiem, on jak jest we mnie to nic nie czuje czy co, moze dlatego ze robimy to w gumce,ale nigdy nie konczy w srodku, powiedzcie mi dlaczego, tylko bez chamstwa i co z tym zrobic?

widzisz bo jak wyciągnie nie kończąc w tobie to jeszcze bardziej zmniejsza szanse zajścia w ciąże bo prezerwatywa nie zabezpiecza w 100%

Gość tabuletta
ale to nie o to chodzi...nie sadze zeby robil to z obawy przed wpadka...mam na mysli to ze zawsze dokancza sobie reka, trwa to pare sekund, ale jest to krepujace dla mnie, jakby mu bylo tak dobrze to i bez reki by konczyl nawet na zewnatrz...boje sie ze on nic nie czuje...juz sama nie wiem

Gość jego zapytaj
jw

Gość Kawer
Pewnie masz cipsko jak wiadro i nic biedaczek nie czuje jak cię rżnie. Dlatego woli sobie strzepać sam, własną ręką.

Gość bo jest przyzwyczajony
do masturbacji w pochwie wydaje mu się że czuje za słabo więc musi sobie ręką pomóc być moze po części robi też tak by uniknąć ciąży, ale na dobrą sprawę stosunek przerywany nei chcroni przed ciążą a swoją drogą uprawiasz seks z kolesiem z którym nei potrafisz szczerze rozmawiać ? zabezpieczasz sie chociaż ? jeszcze raz przypominam, można zajść w ciążę przy stosunku przerwywanym czy jak zajdziesz będziesz miała odwagę powiedzieć o tym temu kolesiowi ?! czy też będziesz pytać na forum co masz robić

Gdyby nic nie czuł to potrzebowałby dłużej, a nie tylko kilka sekund. Wychodząc z Ciebie jest tuż przed wytryskiem, gdyby nie wyszedł to skończyłby w Tobie.

a dlaczego nie zaczniesz brac tabletek? bedzie mogl dosc w srodku ja bym chyba zgupiala jakby moj facet zaczal sobie walic konia przy mnie nawet nie chce o tym myslec, ucieklabym wiesz co, podczas seksu zacisnij miesnie kegla :) on bedzie czul ze jestes ciasniejsza a ty bedziesz bardziej czula jego i pogadaja z nim ze bardzo cie to krepuje i ma tego nie robic !

Gość tabuletta
przeciez mowie ze robimy to zawsze w gumce...potrafimy szczerze rozmawiac, ale glupio mi troche go o to pytac...juz sama nie wiem, moze mklara masz racje...jak konczy to doslownie w pare chwil, a co to tego ze jest przyzwyczajony do masturbacji to tez racja

tu nie chodzi o masturbację tylko o zabezpieczenie bo przecież gumka może pęknąć, on tryśnie w tobie i zastanawiałaś się co wtedy?

Gość Tarociastka Anna Anielaa
............ karty mówią, że twój facet to gej. Chętnie by cię zerżnął w pupę i tam na pewno by się schlapał. Asz byś miała naturalną lewatywę.

Gość DDF
masturbował się pewnie tak często że inaczej dojść nie umie...

Gość znawca temate
był molestowany w dzieciństwie pewnie tak często że inaczej dojść nie umie...