Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzeSwojejMatki

MOJA MATKA JEST OKROPNA

Polecane posty

nienawidzę mojej matki, jest podła, okropna, chamska.. dzisiaj np rano szukała swojej dawno nie używanej torebki, ja ją miałam u siebie w szufladzie, a ta od 7 rano wyzywa mnie od kurew, szakali [?], złodziejek, oddałam jej na chwilę koncert się zakonczył. Szukała tej torbki, bo mamy wesele w sb i szykuje pomału rzeczy. Przyszła do nas ciotka sąsiadka, ja byłam w łóżku ale słyszałam, jak matka mnie wyzywa od złodziejek, ze jak nie schowa to nie ma nic. Było mi tak wstyd, że się waham czy iśc na to wesele :O w takiej szafce na kluczyk miała takie próbki szminek, miała ich kilka, a to takie minimalne, wiec wzięłam sobie jedną, spodobala mi sie, ale powtazram to próbka wielkości moze 2 cm... o Boże jaka była afera, jakbym ją poprosiła to wiem że i tak by mi nie dała :O dostaliśmy zaproszenie z moim chłopakiem na to wesele od mojej rodziny... mój chłopak ma raka jadra, będzie miał jedno jądro usuwane, ale na wesele idziemy, on mało będzie tańczył i pił i chce isc, powiedziałam o tym matce, a ją to nawet nie wzruszyło, nie lubi go, no ale bez przesady...? i jeszcze mi kazałam kupic 2 zestawy pościeli dla Pani młodej ode mnei i od niego :O mam 19 lat nie pracuje, mój chlopak też nie, bo miał robote ale na umowe zlecenie i praca raz była, raz nie,.,. dałam od niego mamie 50 zł na tą pościel od niego a ona mówi, ze jeszcze 50? nie wiem skąd. On ma 20 lat.. pytam matki w jakich butach na wesele mam iśc, a ona w tych starych, a wie że mnie tak obtarły, ze mam blizny na palcach i krew mi się lała jak w nich byłam i to niemało... ona chyba chce mnie do konca upodlic abym nigdzie nie poszła :(

:(

Gość żaba ale z tym jądrem
to już było;) wyprowadź się

haha, no nie kiedy było ?:D tak, to powiedz mi gdzie mam się wyprowadzic, chociaż to jest marzeniem... mam 19 lat, rok szkoły przede mnie, pójdę do roboty na weekend i co ? zarobie na mieszkanie? nie rozśmieszaj mnie:O

ale najwygodniej to się gada...

🖐️

Gość dobra dara...
idiotko ciesz się że ja masz...nie wszyscy mją tak jak ty...ja też kłóciłam się ze swoją mamą a teraz jak nie żyje to mi tego bardzo brak bardzo dużo bym dała żeby była...ciekawe jak ty byś śpiewała jak tez by jej ci zabrakło

aha :D:D:D to żeś się rozpisała :D a jak treściwie nie na temat, łohoo

Gość ej tyrhyyr
wspołczuje