Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Rosa

Mój mąż przynosi mi wstyd!

Polecane posty

Gość zachowujesz sie nielojalnie
a w papę daj :D i powiedz co myslisz o ich partenrach i bedzie czadowo :D

Gość Zamaskowany Muchacho
Droga Lady Rosa, strasznie nie lubie babsk takich jak ty. Mysle ze sama z soba powinnas sie ozenic - wtedy napewno wszystko byloby jak nalerzy i towarzystwo byloby szczesliwe. Wyklulo ci sie w glowie male gestapo i widac ze najchetniej lalabys go pasem jak tylko powie cos zlego. Ja mysle ze jego zachowanie w towarzystwie to forma protestu. Przeciwko twoim falszywym znajomym, ale przedewszystkim przeciwko tobie i twoim zapedom zeby go kontrolowac. Jak go dziubiesz non stop - zle to powiedziales, zle podajesz reke, z tym niedobrze pogadales, a pani krysia mysli ze jestes swinia i ja sie z nia zgadzam - to gosciu bedzie stawal okoniem. Wyszlas za maz a nie kupilas sobie psa. Nie wytresujesz meza zeby byl taki jak chcesz. I tak jak ktos powiedzial: to ty masz problem, nie on. pozdrawiam.

Gość Lady Rosa
sosssssss a Twoja partnerka nie strzela fochów, nie ustawia Cię? Jak reaguje jak ją na przykład rozczarujesz swoim zachowaniem?

Gość Lady Rosa
Hehe :* Idę na piwo przemyśleć sprawę. Dzięki ;)

Gość Lejdi GuGu
Rosa, ty ewidentnie nie dojrzałaś do małżeństwa, skoro bardziej niż rodzinne szczęście liczy się dla ciebie zdanie obcych osób. Lojalność przysięgałaś, zdaje się, mężowi a nie psiapsiółom, więc racz łaskawie przejmować się jego samopoczuciem, a mniej myśleć o wrażeniu, jakie wywiera na twoich koleżankach. Nie musisz bronić męża i wynajdować kontrargumentów w sytuacji, gdy popełnia gafy - po prostu ucinaj dyskusje na ten temat krótkim: nie chcę/nie będę o tym rozmawiać. A najlepiej w ogóle zmień towarzystwo, bo obracasz się wśród niewychowanych i niezwykle jadowitych żmijek, które leczą swoje kompleksy dos*r*ywając innym.

Gość (zemeckis)
No wlaśnie to z Tobą jest problem bo po go pchasz między ludzi, skoro między Wami gra jak piszesz. Powinnaś zostawić go w spokoju lub porozmawiać. Znajomych zresztą też bo są ważniejsi dla Ciebie od niego.

Gość Lejdi GuGu
I jeszcze jedna sprawa: jeden z moich poprzedników słusznie stwierdził, że mąż to nie zwierzak czy robot, którego można zaprogramować albo wytresować, aby był dokładnie taki, jak sobie wymarzyłyśmy. Ty próbujesz go ciągle strofować i wychowywać, żeby dobrze zaprezentować się w towarzystwie, ale zapomniałaś o jednym: on już jest dorosły i na wychowanie za późno, a ty nie jesteś jego mamą i nie musisz się wstydzić za jego wpadki!

Gość Gabbbiiii25252
Rosa, ja też kiedyś myślałam, ze mój narzeczony to straszny mruk. I moje siostry i kilkoro znajomych mi dogadywało, ze taki milczek, itd... Zauważyłam jednak, że mówiły to osoby, których partnerzy równiez nie byli "duszami towarzystwa" widocznie chcieli siebie dowartościować. A mój facio jest zupełnie normalny, czuje sie i rozmawia swobodnie w towarzystwie, które lubi i ceni. A resztę - olać :D

Gość Dobrodziejka
Oj autorko,autorko!!!!!!!!!!!tak jak napisalas wyzej jestes nieodpowiednia zona a wiesz dlaczego??????????bo jesli uwazasz swego meza za dobrego dla ciebie czlowieka to powinnas stawac za nim murem czy jest fajtlapa czy amantem.Kolezanka powiedz zeby kazda patrzyla na swojego meza i bedzie ok. Nie rozumiem twojego podejscia zupelnie.Czy kolezanki sa tak wazne w twoim zyciu???????????? A z drugiej strony co sa za kolezanki jesli ciagle krytykuja twojego meza.No kuzwa ja bym sobie na to nie pozwolila.