Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia :P :P

Dzisiaj robię metamorfozę

Polecane posty

Jak wyglądam teraz? mam długie włosy mysi kolor bardzo jasną karnację szczupła jestem mam nawet fajne nogi mam 174 cm ubieram się w swetry ponaciągane, niemodne dżinsy płaski buty nie maluję się nie maluje paznokci jestem nijaka ... naturalna piękność po huju...:o Chce zrobić metamorfozę

Gość przed i po
pokaz fotki przed i po

Gość aha i achh
to już leć po całości. Utycie troche ci jednak zajmie, ale jak się będziesz obzerać, to 2-3 miesiace i metamorfoza cała. :P

najpierw mi coś poradźcie jak mam się zmienić!!!? Planuje mieć wyraźny kolor włosów długosci nie zmienie Zakupiłam już niezłe szpilki :)

co się tak dowaliłeś? Nie wiem o czym to do mnie ?

Gość przed i po
wyraźnie przemawia przez ciebie wyraźny blond :D

Ty nie chcesz się zmienić a zacząć grać kogoś kim nie jesteś i nie będziesz jak chcesz zmiany to zacznij od środka siebie TY musisz się zmienić a nie Twój wygląd zaczynasz od dupy strony

a dlaczego ja? ja jestem okej normalna szara mycha...

Gość provokejszyn jak nic
no na pewno jedna z najwiekszych zmian bede wlosy. wiadomo ,im wiecej zetniesz tym wieksza bedzie roznica... poza tym, to zmien kolor wlosow. zacznij sie malowac, nawet sama maskara zrobi duza roznice. kup jakies fajne ubrania wktorcy hbedziesz czula sie swobodnie ale tez bardziej kobieco.

ciężko powiedzieć jak masz się zmienić bo nie wiemy jak wyglądasz i co będzie Ci pasować :)

ciężko powiedzieć jak masz się zmienić bo nie wiemy jak wyglądasz i co będzie Ci pasować :)

Martusiu, po sasiedzku jest forum zdrowie i uroda, tam byc moze nie wystepuje zjawsko o nazwie loża szydercow ;-)

okej ide bo widzę że mnie obsiedliście i za wszelką cenę chcecie mi dopierdolić .PA

to po co chcesz zmienić wygląd ja zawsze myślałem ze ubiór to część wyrażania siebie na zewnątrz ( ale mogłem się mylić )

"znow kokietujesz" tym razem niech będzie, ze celnie diagnozujesz (dla odmiany) ;-) PS. a serio, niezupelnie, w PL jak wiadomo, konkurencja wg kryterium estetycznego mala nie jest :-)