Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojoona25

DZINE OBJAWY

Polecane posty

Gość zaniepokojoona25

Strasznie boli mnie lewy jajnik, miałam robione usg dopochwowe i wyszło, że to prawy jajnik mam powiększony - lekarz był tym zaskoczony, ale stwierdził, że tak może być (mam zaburzenia hormonalne). Do tego bardzo mnie boli lewa pierś, często rano mam wciągniętą brodawkę (wcześniej tak nie miała) na co lekarz kazał zrobić mi usg ale dopiero po miesiączce czyli za ponad 2 tygodnie bo teraz jestem 1,5 tyg. przed miesiączką. Chciałam się zapytać czy miał ktoś takie objawy i czy to może być coś powaznego?

Gość zaniepokojoona25
UP

Gość zaniepokojoona25
nikt nie miał podobnych objawów??? Czasami boje się, że to może byc rak szyjki macicy z przeżutami, a na wyniki cytologii musze poczekać, bo dzisiaj miałam robioną :( Nie wiem czy już schizuje czy rzeczywiście tak może być

Gość zaniepokojoona25
Napisze ktoś?

Gość dziunia278
Nie stety ja nie miałam takich objawów, chociaż tez mam problemy, ale to co innego. proponuje, jak nie jesteś pewna opinii tego lekarza to zgłoś się do innego. albo poczkej na wyniki i wtedy już z wynikami idź do innego.

Gość ja bym sie martwila ta
wciagnieta brodawka i to powaznie. dlaczego nie zrobisz mammografii? wciagnieta brodawka to czesto objaw raka sutka.

Gość wciagnieta brodawka?
Jak to niby wygląda?

Gość takajednaaemm
już ją straszcie rakiem, brawo niektóre kobiety tak po prostu mają... zrobisz badania itd bez paniki... mi też czasem ciut są wciągnięte a czasem sterczą jak nakręcone i co z tego jestem zdrowa

Gość zaniepokojoona25
Dzięki za wypowiedzi i rady. Tak ma 25 lat i mam nadzieje, że będzie ok. Zobaczymy co wyjdzie na usg. Tylko ja należe do osób troszeczkę panikujących i nie wiem czy wytrzymam tyle czasu, bo to będzie pewnie gdzieś w połowie lipca. A nie wiecie czy na wyniki się czeka, czy to odrazu dają?