Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greace*

Nie chce zająć się moimi piersiami:(

Polecane posty

Podobno mam ładny biust,tak mówią.Mój mężczyzna zajmuje się nim2 sek.:( Nie pieści nie ssa,nic:( Poprzedni bawiła się,calował a ten nic.A ja tak lubię te igraszki.Nie,nie powiem mu,bo nie.Nie to nie ale dlaczego?

Gość sdfghgfd
moze nie wie jak....... ja jak czegos nie robilam facetowi to dlatego ze nie umialam albo nie robilam tego wczesniej i nie chcialam sie skompromitowac

To podaczas gry wstepnej złap za jego dlonie i sama go naprowadź na piersi i masuj i przy tym zacznij mruczeć tak żeby zachaczył że Ci się to mega podoba, potem juz sam powinien pamietać że Cię to kręci.. jeśli tego nie zrobi to znaczy że to jakiś egoista, więc ty mu za to lodzika też nie rób.

Gość lesny dzban
no jak mu nie powiesz to skąd ma wiedzieć że byś chciała? skąd się biorą takie baby :O

Gość Tarociastka Anna Anielaa
..........karty mówią, że lubisz jak facet mocno ukręca ci suty, wytrzymujesz tak do momentu asz ci się łzy w oczkach pokazują

Gość ee tam duzo
to seksu sie nie wstydzisz z nim uprawiac ale powiedziec sie wstydzisz???

Gość fdfd
ja tez lubie jak moj facet sie nimi bawi.Jak tego nie robi to po prostu biore jego rece i klade je na moje piersi i wtedy sam zaczyna sie bawic