Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeniby ja

Zakochany ale czy z wzajemnoscią

Polecane posty

Gość zeniby ja

Witam wszystkich mam 15 lat i chodze do 3 klasy gimnazjum zakochałem się w pewnej dziewczynie która też jest w 3 klasie gimnazjum. Ona podoba mi się już od bardzo dawna lecz niestety jestem bardzo nieśmiały. Bo jej sie jej reakcji gdy dowie sie ze sie w niej zakochałem . Ale zauważyłem żę na każdej przerwie ona się na mnie patrzy a gdy koło mnie przechodz zawsze sie domnie uśmiecha. Czy to może oznaczac ze ja się jej podobam czy tez nie. ale też co było dziwne to to że podczas majowe dyskoteki gimnazjalnej podeszła do mnie i spytała się czy z nią zatancze a to przecież facet powinien prosic do tanca. Może było by mi łatwiej do niej zagadac lecz niestety nieznam nikogo z jej klasy. Teraz czekam na wasze opinie czy mm waszym zdaniem jakieś szanse u niej . Ale równiez prosze o Poważne podejście do mojej prawy.

Gość masz szanse
startuj powodzenia :)

Skoro chciała z Tobą tańczyć, to pewnie masz ;) zatem nie spiernicz tego i atakuj póki czas, bo później będziesz pluł sobie w brodę ;)

Gość ike odpowiada tak
dzieci skończyły lekcje i zaczynają się życiowe im problemy

Gość zeniby ja
A mam jeszcze jedno pyanie czy lepiej najpierw do niej napisac na NK lub GG. A może jednak spróbowac się z nia spotkac ;)

Gość ze
A jeśli już pisac na NK lub GG to co konkretni mam napisac

Gość cewokdfhwkegfbtkwer
Maoim zdaniem masz u niej szanse skoro ona do ciebie podeszła to oznacza że ona jednka cos do ciebie czuje a jeszcze piszesz że się na ciebie patrzy i sie do ciebie usmiecha może oznaczac tylko jedno. Wiec nie czekaj spróbuj sie z nią umówic albo napisz na nk lub gg napewni sie uda.