Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaaaaaaaaajka

Chcę mieć dziecko w młodym wieku

Polecane posty

Gość Maaaaaaaaaaaajka

Mam 17lat, jestem w pierwszej klasie liceum. Od 2 lat mam chłopaka, bardzo go kocham wiem, że jest miłością mojego życia. Udowodniło mi to wiele sytuacji życiowych... Poważnych ale nie będę rozwijać. Bardzo chciałabym mieć dziecko ! To nierozsądne wiem, dlatego chcę poczekać do skończenia liceum, wtedy chcę pójść na studia zaoczne. Rodzina mi pomoże wiem, mamy gdzie mieszkać. Tylko nie wiem skąd ta moja potrzeba bycia mamą..

Gość Maaaaaaaaaaaajka
Miało być od 3 lat mam chłopaka.

Gość dsklj
to sie nazywa instynkt macierzynski :D u mnie sie obudził rok temu i do tej pory nie mogę zaskoczyc bo wbrew pozorom n ie tak łatwo dochodzi do zapłodnienia :(

Gość Maaaaaaaaaaaajka
no ale tak wcześnie ten instynkt... co prawda mama mnie wcześnie bardzo urodziła może dlatego, mój chłopak wie o moich planach i nie ma nic przeciwko...

Gość Maaaaaaaaaaaajka
to nie tak, ze mam się za dorosłą czy coś. właśnie nie. Jestem doroślejsza niż dziewczyny w moim wieku ale naprawdę boję się siebie. Swoich rakacji na małe dzieci i takiej wewnętrznej potrzeby. I tak wiem, że muszę poczekać dla dobra ogółu.

Gość Maaaaaaaaaaaajka
Tak krytykujcie, człowiek mówi, że ma problem i odrazu siska. Wyobraź sobie, że przeżyłam więce niż nie jeden co ma 70 lat wiec nie mów mi nic lepiej...

Gość wiem o czym mowisz
doskonale cie rozumiem teraz mam 24 lata ale w podobnym wieku jak ty czyli ok 17 mialam to samo :D do teraz nie zaciazylam i dobrze ze tak sie stalo a wtedy tak bardzoooo pragnelam miec dzieciaka wiec poczekaj to tylko hormony :D:D:D:D

Gość magdaaam
No własnie dlatego nie powinnaś tu pisac z problemami:) bo ludzie tylko Cię zdołują

Gość wiem o czym mowisz
dokladnie nie daj sie wykiwac :D:D:D po za tym wiele znalam dziewczyn ktore tez pragnely dziecka w tym wieku :D ale pomysl ze tobie to przejdzie jak mi , to jest tylko chwilowa wola /chec :D i nie rob nic pochopnie mozesz zalowac :P ze tak wczesnie

Gość Maaaaaaaaaaaajka
dlatego wiem, że muszę poczekać... jakbym była taka nieodpowiedzialna to już byłabym mamą. :) ale ja nie chcę dziecko krzywdy zrobić

Gość wiem o czym mowisz
a moze jest to spowodowane tym ze brakuje ci czegos , bys miala kogos( nie chodzi o chlopaka) ale brakuje ci ciepla rodzinnego badz wiezi ? moze myslisz ze jak bedziesz miala dziecko wtedy bedzie ta wiez i milosc ? bo jak pamietam to ja wtedy w tym wieku zobaczylam w katalogu takiego slicznego bobasa owinietego w recznik byl taki slodki ze tez zapragnelam :D:D a i ja wtedy potrzebowalam takiej wiezi i milosci bezwarunkowej wiec to takie 2 powody byly ;)

Gość wiem o czym mowisz
dokladnie i b yc jeszcze przez pare latek tak odpowiedzialna i nie daj sie obalamucic :P

Gość Maaaaaaaaaaaajka
Możliwe, jestem z rozbitej rodziny jednak z mamą mam świetny kontakt jest moją najlepszą przyjaciółką więc nie wiem czy tak do końca. Z tatą też mam dobry ale rzadko się widujemy, ze względu na jego pracę.

Gość Maaaaaaaaaaaajka
Będę odpowiedzialna. :) Najpierw i tak szkoła. A co dalej, zobaczymy później. Jednak chęć jest ;x