Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawencjaaaa$

EJ EJ EJ EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEj

Polecane posty

Gość truskawencjaaaa$

czekam na ludzi ktorzy maja cos wiecej do powiedzenia niz tylko cwiczenia bo pytanie brzmi co zrobic aby miec taki brzuch? nie jest to jakas mega figura ale chciala bym miec taki brzuch http://sexyandintelligent.blox.pl/resource/brzuch.gif a probowalam chyba wszytskiego co mozliwe..... CZEKAM NA JAKIES SENSOWNE ODPOWIEDZI

Gość truskawencjaaaa$
no oewnie ze nie bo to nie mozliwe mysle wlasnie nad jakims zestawem cwiczem w polaczeniu z odpowiednio ulozona dietą:)

Gość truskawencjaaaa$
dodam ze mam 176wzrostu i 60kg waze moim probleem sa boczki male i troche wystajacy brzuch reszta ok

Gość truskawencjaaaa$
a ogólnie jaki w ile czasu mozna uzyskac taki efekt?jak na zdjeciu pwoiedzmy stosujac odpowiednia diete nie glodzic sie oraz robic cwiczenia? co do brzuszkow mam problem by zrobic 30;/ bo zwykle po pracy jestem taka zmeczona ze niemam sil na nic;/ dodam tez ze mam 21 lat:)

też mam 21 lat :) jest dobre ćwiczenie, Aerobiczna 6 Weidera ale jest trudne i nudne. Ale z tego co wiem to naprawde skuteczne, trwa 42 dni i po 15 dniach już powinny być efekty. do tego dobra dieta i będzie ok :)

Gość truskawencjaaaa$
probowalam jednak musioaalm przerwac bo dostalam okres i bardzo bolal mnie brzuch gebneralnie juz od dawna trzymam se kilku zasad ze np:2-3godziny przed snem nic juz nie jem nie pije nic gazowanego nie sldoze herbaty nie masłuje chleba(nie lubie masla) pije duzo wody mineralnej nie objadam sie smazone jem sporadycznie nie jem kiszonych rzeczy jak kapusta fasola itp (bo po tym mnie brzuch boli) jem powoli itp itd dlatego nie ejst tak zle bralam tabletki linea dla sprawdzenia i nie mialam ochoty na slodycze dzieki czemu zmniejszyly mi sie boczki pozostal jeszcze tylko wystajacy brzuch...

no to spróbuj a6w ja robiłem 4 dni i przestałem :p Może tobie się uda więcej, i brzuszki i takie nożyce i powinno przynieść efekty :) Sam też muszę się wziąć za siebie bo lato już jest :P

Gość truskawencjaaaa$
nie no wlasnie a6w jest za trudna kurde....myslalam o czyms co mi pomoze w szybkim czasie ale nie bede sie przy tym pocila rozumiesz...

Gość Rafal__27
ja tam lubię boczki i lekki brzuszek u kobiety. Uwierz mi te płaskie brzuch są takie ... "suche"

rób ćwiczenia z a6w tylko tyle ile dasz rady, a nie tyle ile jest napisane. I więcej niż raz dziennie :)

Gość truskawencjaaaa$
moze i tak ale jak tak patrze latem na te paskie brzuskzi u dziewczyn to az mi wstyd podciagac bluzke ...

Gość truskawencjaaaa$
robert nie to nie dla mnie tozbyt eczy aczkolwiek juz po 1 dniu czulam jak mnie pieklo w brzuchu co niby znaczylo ze dobrze je zrobilam ale po pracy niemam sil na nic i ten glod zjadla bym konia z kopytami hehe dlugo juz probuje sie odchudzac roznymi metodami tabletki cwiczenia i jakos ciagle podjadam nie wiem juz jakie cwiczenie w polaczeniu z dieta by mi pomoglo:(

Gość truskawencjaaaa$
niemam gdzie nim machac bo w pokoju miejsca niema ;/ ehh kurde no lipa bo sie zalamuje lato idzie wakacje a ja co....ja sie nie pokaze na plazy

to nie boli brzuch tylko o a6w ale dlatego cie bolał że nie byłaś przygotowana na takie ciężkie cwiczenia. Najpierw troche porób brzuszków i te prostsze ćwiczenia z a6w. Po paru dniach takich przygotowań możesz się zabierać za a6w i nic Ciebie nie będzie bolało. Ja sam tak zrobiłem, bo nie chciałem nastepnego dnia zdychać :P

Gość truskawencjaaaa$
ale chce sama dla siebie czuc sie lepiej

Gość truskawencjaaaa$
pokaze wam zaraz zdjecie mojego brzucha momento i ocenicie sami

Gość truskawencjaaaa$
up

Gość truskawencjaaaa$
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WIELKIE DZIEKI Z AODPOWIEDZ.........

Gość truskawencjaaaa$
ja tez sory za to halo ale cos mam z netem i mnie nerwy ponosza no generalnie mowilam ze zle nie jest ale jakos super dorbze tez nie

ale musisz troche popracować żeby mieć płaski, ale nie jest tak źle żebyś miała się czego wstydzić na plaży.

Gość truskawencjaaaa$
tak sie mowi ze nie ma sie co wstydzic a jednak glupio;p

a to co chcesz ćwiczyć?? Mi się wydaje że to co Ci napisałem wyżej jest dobrym pomysłem. :)

Gość truskawencjaaaa$
a ja psialam ze a6w odpada