Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość power girl

facet nie pozwala mi wziąć udziału wkonkursie na miss :(((

Polecane posty

Gość power girl

Chciałam wystartować w konkursie na fajnej imprezie, jest kasa do zgarnięcia, mój facet nie pozwala bo.... bo to impreza motoryzacyjna, zlot aut, wyścigi itp rozumiecie, spęd napalonych facetów ;)) Jak myślicie jechać tam i nie zwracać uwagi na niego (on pracujew ten weekend więc na pewno nie pojedzie za mną) czy rozmawiać, przekonywać? Nie wiem sama co jest zł ego w tym że chcę się zaprezentować i rywalizować z innymi dziewczynami :(

Gość marchewwka
Powinnaś z nim porozmawiać, na pewno nie robić nic za jego plecami albo wbrew niemu. Bo z pewnością byś nie chciała, żeby on tak postąpił w jakiejkolwiek sytuacji. Zapytaj dlaczego nie chce, przedstaw mu swoje argumenty. Spróbujcie sie dogadać po prostu.

Gość napalony bmw
tutaj - www.sss.org.pl ? :P wbijaj, jedziemy z chlopakami :P

Gość mówish i mash
jedz i tak sie nie dowie. a jak wygrasz kase to kup mu cos fajnego albo zabierz na kolacje w ramach przeprosin

Gość jestes dziwwwwka
jak chcesz za kase sie szmacic przed "spędem napalonych facetów" blacharo to jedz, krzyz na droge mam nadzieje ze cie rzuci

,,jak chcesz za kase sie szmacic przed "spędem napalonych facetów"'' tym się zeszmaci? Skoro on nie chce to raczej na twoim miejscu bym nie jechała no ale sama nie wiem skoro uważasz że masz szanse...:) tylko się mu nie przyznawaj:D

jest zazdrosny i tyle. Nie dziw mu się, tylko uszanuj jego poglądy bo dobrze Ci mówi ;)