Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

jestem głupia idiotka

Polecane posty

ale nawet z tym można być laską ;) polecam peeling z kawy, na mój podziałało ;) wyimaginowany, nie pitca, tylko kompleksy :) nie jestem nieskazitelnej urody, przegrałam życie z kretesem ;)

Gość kafeterianie ja przegrałem
a ja nie chorowałem powinienem być normalny, cieszyć się życiem, mieć kogoś i dążyć do osiągnięcia sukcesu:O a mam tyle że wstydzę się siebie i swojego życia

kafeterianie-to tak jak ja :( nie potrafię się już niczym cieszyć :( są na tym forum perfekty nieskazitelnej urody, obok których nawet nie stałam :classic_cool: :O

Gość kafeterianie ja przegrałem
zakochany w ostrej siostrze a ty kto obserwator jakiś że nagle z tym pokerem wyskakujesz chyba że to nie do mnie było

nie zmienię zdania :classic_cool: jesz kanapki z pasztetem, pewnie Ci po nich śmierdzi z buzi [bez urazy ;) , mój pies je i ma specyficzny zapach :classic_cool:]

do kołdor widzisz nie jest tak źle masz kogoś kto Cie może dotykac a to już dobrze do wyimaginowany kafeterianin postawiła jeden warunek który zamierzam spełnić i będzie moja kafeterianie ja przegraem to nie było do Ciebie