Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lybymym

2 metry wrostu-help ; /

Polecane posty

Gość lybymym

Więc tak w wieku 16 lat mam 198 cm wzrostu ; /. Dla mnie to jest załamka, a już mówię dlaczego. Po pierwsze, nawet jakbym chciał uprawiać jakiś sport, to nie mogę, gdyż mam problemy z kręgosłupem-dyskopatię. A drugi to ten najgorszy problem. Dodam, że jestem gruby, ale tego po mnie, aż tak bardzo nie widać. A ten najgorszy problem, to taki, że, gdy idę ulicą ludzie patrzą się na mnie, jak na jakiegoś odludzia ; /. Czuje się wtedy bardzo niekomfortowo i nieswojo ;/ Źle się też czuje w szkole, gdy czasami jestem wyśmiewany przez innych z powodu mojego wzrostu. Kompletna załamka i brak poczucia wiary w siebie ;/. Nie daje sobie już z tym rady ;/

Gość .Sratata
Spokojnie. W swoim czasie znajdziesz sobie odpowiednio wysoką laskę.

Nie wiem czym Ty się przejmujesz;) Przecież teraz wkoło jest pełno niskich chłopaków, a dziewczyny narzekają, że nie mogą sobie nikogo znaleźć;p

Gość doradca wizerunku
198 to jeszcze nie tak dużo, to że masz dyskopatię też nic niezwykłego przy twoim wzroście z własnego doświadczenia powiem ci, że nie masz się czym przejmować, bo kobiety kochają wysokich, a gardzą karzełkami - oczywiście weź się za siebie bo spaślaka nie zechce żadna - polecam basen i nie wpier.dalaj tyle a będzie dobrze, jest wiele wysokich laseczek, plus szpile i już mają po 180 i wystarczy :)

Gość lybymym
o wage sie nie martwei bo ja szybko chunde

Gość doradca wizerunku
tylko nie schudnij za bardzo, masz ważyć około setki zobaczysz kiedyś towary będą się zabijać żeby cię poznać, ubierz się tylko jakoś, nie noś zbyt obszernych ciuchów i zbyt przylegających, uśmiechaj się i bądź miły a zostaniesz łamaczem serc jak ja 🖐️

Gość lybymym
Tylko o wzrost ; /

Gość lybymym
ja załamuje się z tym wzrostem ;l

Gość doradca wizerunku
to zaleta nie wada, no chyba, że jesteś płaczliwą mameją, wtedy nic ci nie pomoże 🖐️

Gość lybymym
Wypowie się ktoś jeszcze co sądzi o moim wzroście ?

Gość jestem trochę starsza niż ty
i mogę ci powiedzieć,że kobiety lubią wysokich i dobrze zbudowanych mężczyzn :)

Gość lybymym
serio ?

2 metry i 16 lat a jakichesz usłyszeć ,zobaczyć komentarz? łojezu czy łał?

Gość widzisz i nie grzmisz...
WON NA SIŁKE!!! Wiem, ze problem z kregoslupem, ale nie musisz byc pudzianem. Mozna cwiczyc pod kontrola, z tego co piszesz masz dobry start do silki (troche dlugie miesnie, konczyny, no ale lepiej miec miesnie niz tluszcz).

Gość a propo
lybymym - morda śledziu. Pierwsze primo to zacznij grać w kosza i będziesz bożyszczem kobiet.

Gość Walker
A buty mozesz dostac bo ja tylko z tym mam problem.

Gość wuoaleczka a2b2
Ostatnio wzroku nie moglam oderwac od kolesia.Mial chyba ze 2 metry,stal obok mnie w metrze.Delikatnie otarlam sie o niego zeby zwrocil na mnie uwage,ale ani drgnal.Pewnie mial dziewczyne :/ Ale czulam sie przez chwile zayebiscie,jak sobie pomyslalam ze gdyby byl moim chlopakiem to na pewno czulabym sie bezpiecznie i mega szczesliwa.Chcialabym wysokiego chlopaka.A ile wazysz ze mowisz iz jestes gruby?

Gość widzisz i nie grzmisz...
bylo go zlapac za penis!

Gość heh miałam kiedyś takiego kola
ja 157cm w kapeluszu,drobniutka - on 198cm,dobrze zbudowany... śmiesznie wyglądaliśmy ale seks był między nami zayebisty i ogólnie było fajnie ;)