Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wazne

masakra

Polecane posty

Gość nie wazne

Spotykałam się z pewnym chłopakiem, fajnie nam razem było. Pewnego razu nasza rozmowa zeszła na temat związków. Opowiedziałam mu o parce która rozstała się z powodu zdrady, on przespał się raz z dziewczyną no i jej o tym powiedział. Stwierdziłam ze głupio zrobił, gdyby jej nie mówił a był to jeden głupi wyskok pewnie nadal byli by razem mimo jego wyrzutów sumienia ale on by już sobie sam z tym poradził. Mam takie zdanie. Po prostu-o niektórych rzeczach wolałabym nie wiedzieć. A on się oburzył, może i słuszniei wyszła z tego taka matnia ze już nie uda się tego odkręcić. Powiedział ze mamy zupełnie inne spojrzenie na tą sprawę i dla niego nie jest to sprawa kompromisu i coś co można przeskoczyć, na co można przymknąć oko.. ze ja w tej sytuacji pewnie zrobiłabym tak samo, że jestem egoistką itpale to tylko spojrzenie na głupią sprawę!! Nic takiego się nie stało moim zdaniem a On stwierdził ze nic z tego nie będzie bo już to przerabiał itp. Bla bla bla ! Jak mam to odkręcić.. a może nie warto.. skoro tak kategorycznie postawił sytuację. Kurwa. Zalezy mi na nim.

Gość szkoda czasu na
nie odkrecisz raczej. Podejscie to zdrady to fundamentalna sprawa i jesli sie w tym aspekcie roznice, nic z tego nie bedzie.

Gość nie wazne
tylko że to była rozmowa o innej parze takie tam..gdybym wiedziała ze tak to się skończy, chyba nic bym nie mówiła. Czy to na prawdę musi dla niego oznaczać to , że wobec niego tak bym postąpiła? Brak mi już argumentów. Totalnie brak..

Gość marchewwka
Ale głupotę palnęłaś. To jak przyzwolenie na zdradę i on za pewne tak to odebrał. Zdrada w związku nie powinna w ogóle zaistnieć i nie ma, że komuś się zdarzyło. Jak wg Ciebie może i mało tego, to powinna zostać przemilczana, to ja też bym takiego partnera nie chciała:]

Gość nie wazne
palnęłam.. w swobodnej rozmowie, mozecie mnie nie rozumieć ale ile par się rozstaje, raz sama poradziłam koledze żeby nic dziewczynie nie mówił-bo tak sie zdarzyło ot tak poszedł z kimś do łóżka żałował i powiedziałam ze największą głupotę by zrobił jakby jej o tym powiedział. Nie jest tak????

Gość marchewwka
No ja mam inne poglądy. Tak jak napisałam, zdrada w związku nie może wystąpić. A jak się zdarzy, to owszem, chciałabym sięo tym się dowiedzieć i mieć wybór, żeby zadecydować czy chcę czy nie chcę, żebyśmy byli dalej razem.

Gość nie wazne
nie wiem jak go przekonać w kółko nawijam o tym jak mi zależy blablabla sama siebie nie poznaje.. nigdy tak o faceta nie walczyłam chce żeby mi zaufał, cały czas mu to pisze powiedział ze przemyśli sprawę.. ja już na serio wariuje, bo jeszcze nigdy nie radziłam się na zadnych forach. chwytam się już wszystkiego. Porąbana jestem ze powiedziałam tak osobie na której mi zalezy. ahhhhh

Gość 567iu6tygr
ja go rozumiem. bo gdyby w takiej sytuacji jak twoja facet palnal cos takiego to tez bym go skreslila. kropka. :)

Gość 567iu6tygr
moze nie tyle ze skreslila. nie ufalabym mu. a bez zaufania nie ma dla mnie zwiazku

Gość taka_prawda
Dla Ciebie zdrada to nic takiego .. głupi wyskok... najlepiej przemilczeć i po sprawie. Nie chciałabym być z taką głupią babą na jego miejscu też bym Cie olała nawet tylko za taki pogląd.

Gość nie wazne
tyle ze to boli. masakrycznie. za jeden pogląd nie do końca przemyślany .. sama pewnie też bym się skreśliła jak tak teraz o tym myślę. zawsze muszę coś spierdo*** besztajcie mnie dalej, może mi ulży.

Gość nie wazne
najgorsze ze wczoraj zgwałcił mnie ojciec