Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dooouulikeme

Jestem chora a jutro mam zakończenie

Polecane posty

Gość dooouulikeme

roku szkolnego. Kończę 1 klasę liceum, nie mam wyróżnienia. Usprawiedliwienie dostarczyłam do szkoły przez kolegę. Praktycznie nie ruszam się z łóżka. A co zrobię z odbiorem świadectwa?

Gość fnds vn
zostawią w sekretariacie i sobie odbierzesz, z reszta po co ci swiadectwo z pierwszej klasy skoro i tak nie z czerwonym paskiem?

Gość ale masz problemmmmmmmmmmmmmmm
A koleżanka bądź kolega nie może odebrać za Ciebie i później Ci przekazać?? A jeśli nie, to odbierzesz we wrześniu - co za problem :O

Gość dooouulikeme
No ja bym tego świadectwa z chęcią nie odebrała, ale rodzina, wiadomo. Mam laptopa, ale to chyba logiczne, skoro napisałam, że się nie ruszam z łóżka ;). To można sobie tak poprostu w wakacje w sekretariacie odebrać?

heheh no to cale szczescie:D:D ze jestes w stanie trzymac go na kolanac:D nie widze problemu:/ zawsze mozesz odebrac je w sekretariacie...

Gość dooouulikeme
A no to luz. Też się cieszę, że jestem w stanie utrzymać laptopa na kolanach. Pójdzie mi na bezpłodność :)

Sie mnie pytaj. Coś z drogami oddechowymi. Byłam u doktorki dwa razy, bo mi się pogorszyło, to mi syropek przepisała :).

Gość rodzice ci mogą odebrać
albo osoba upoważniona notarialnie.