Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarnajakas

Sama zapytac co jest grane czy jesczce czekac?

Polecane posty

Gość sarnajakas

Jestem z facetem ponad rok, tyle ze od pol roku mieszkamy w odleglych miastach i rzadko sie widujemy. Teraz od tygodnia nie mam z nim zadnego kontaktu, swiadomie nie odpisuje na moje wiadomosci i to nawet takie w ktorych pisalam ze mam wielkie klopoty i prosze go o kontakt. Domyslam sie ze juz nie chche ze mna byc pytanie tylko czy powinnam teraz sama do niego zadzwonic i zmusic do rozmowy chocby dzwoniac od kogos innego bo ode mnie pewnie nie odbierze czy teaz czekac na jego ruch? mam dosc tej niepewnosci chce tylko wiedziec czy to koniec poradzcie prosze

Gość sarnajakas
Tyle ze ja nienawidze sie z kims rozstawac w taki sposob ze to ja to koncze. Dla innych to pewnie satysfakcja , wiem ale dla mnie to wiekszy bol bo bol rozstania laczy sie wtedy z wyrzutami sumienia i poczuciem ze moze mozna bylo cos zrobic a ja to zniszczylam. Chce zeby on wzial na siebie ta odpowiedzialnosc i powiedzial mi zegnaj jesli tego chce ale chhce to uslyszec z jego ust tylko jak go do tego zmusic?? nie chche zeby uciekl przed ta odpowiedzialnoscia

Gość ona chyba jest
co ci szkodzi? zadzwon.

Gość kobiecakobietkano1
A może wytrychem.... Napisz smsa; Czy mam rozumieć, że Twoje milczenie oznacza brak zainteresowania kontynuacją naszej znajomości? Jeśli się nie odezwie w ciągu kolejnego tygodnia to napisz poprostu: Zegnam pana. Ja bym tak właśnie zrobiła... z bólem serca ale tak.