Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mumi

czterdziestolatek...teraz mnie to dotyczy :P

Polecane posty

choć może realia nie te, ale... pamiętam gdy oglądałam ten serial mając naście lat a teraz? :O jeszcze 2 lata i 40 :O

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
myślałam, że masz mniej :)

ten design mieszkań ;) zachowania i społeczność, dzieci i ich problemy ehh

może sie nie znam :( :D

eeeeee bo leci teraz i taka mnie refleksja naszła :D

jak ja będę dobijać 40tki to pewnie mnie refleksja będzie nachodzić oglądając Na Wspólnej albo Klan hahaha :D

24

Gość xxxxxxxxxxonaxxxxxxxxxx
uwielbiam ten film, zwlaszcza odcinek jak beda remont w domu robic, swietny bedzie ten fragment, jak ich syn musi "fachowcow" pilnowac by wodki nie wypili a sam powie, ze jest w barku :P inne czasy, inna rzeczywistosc .....:)

teraz kobieta pracująca :) a to się akurat nie zmieniło :(

prawda :) też ogladałam to w dzieciństwie i w życiu bym nie uwierzyla ,ze sama bedę tak jak oni :)

Kwiatkowska jest aktorką przez duże "A" a teraz? pokaż tyłek, biust, bądź kontrowersyjna & wulgarna i rólkę masz kiedyś to była szkoła :) wyjątkiem jest młody Stuhr

zauważcie ile jest wtedy samochodów na ulicach :) sielsko- anielsko - mimo ,zę Warszawa :)

tylko wtedy nie traktowalam tego filmu jak komedie, dopiero w dzisiejszych czasach to widze, smiesza mnie teksty, ich role, bo takich Karwowskich bylo miliony, a Anna Seniuk to tak gra z nim, jakby naprawde bylo malzenstwem ;)

Panie Boże jak ten czas leci (teraz młode fukają ;) ) a my? co myśmy zrobili dla pokoleń? jak zapisane są nasze karty? jakie wartości przekazujemy? co z nas zostanie?

mnie fascynowało ,że ta Karwowska tak sobie , na codzień nosila peruki :) obiecywalam sobie ,ze jak dorosnę - to za pierwsżą wypłae kupię sobie taka perukę :)

a Maliniaka jak widze, to padam ze smiechu, jak na tych krotkich nozkach w gumiakach biega za Karwowskim, no i Zoska Czerwinska sekretarka "Panie inzynierzeeeee" :P Stare komedie mialy dusze, teraz faktycznie beztalencia mozna ogladac w serialach z cichopek, mucha etc....

mam kolekcję z "tych" czasów co mi zrobisz, poszukiwana, miś (ukochany), nie ma róży

prawda - każdemu jak mlody wydaje sie ,zę to jego pokolenie wymyśliło bunty , rewolucje , przewroty ... a to nic nowego pd slońcem ... ogladam też noce idnie - i jak wiele teraz z tego filmu rozumiem - a tak mnie dizwilo ,ze moja mama lubi ten film . Taki mi sie wydawał wydumany i oderwany od rzeczywistości - a teraz ? nie nosimy tylko takich sukien , nie mamy tyle blota pod oknami - ale reszta ? wszystko to samo .

Mucha jeszcze ma charyzmę, sexapil a reszta?? mroczki -> specjalnie: m :P

opowiadal kiedys Andrzej Kopiczynski, ze gdy gral w tym filmie, to ludzie mysleli, ze on naprawde trase i dworzec buduje i uwagi mu sadzili, ze cos im nie pasuje a on im, ze to tylko rola, ale nie wierzyli :) No i Pokora adorujacy Seniuk :P to samo Alternatywy4 i wiele innych filmow,cala plejada polskich fantastycznych aktorow, to juz sie nie powtorzy :) Ochh jak milo powspominac ....

firana :D bliskie mi Twoje myślenie :) oglądam, choć wolę czytać Noce i dnie

Gość a ja to
Mumi i co liczba jak liczba:)

tez mam te stare komedie na dvd i jestem ich wielka fanka a najlepsze jest to, ze kiedys Sami Swoi w ogole mnie nie ciekawili a gdy po latach obejrzalam, juz z madrzejszym umyslem/doswiadczonym to smieszylo mnie wszystko :) a MIS - to juz w ogole wymiata :P

też czyam - ale musze przyznać ,zę sposród tylu nedznych adaptacji naprawdę fantasycznych powieści - to ta obsada , scenariusz ,charakteryzacja - jest jedna z lepszych . Ta Barbara , której nie znosilam jako mloda dziewczyna , ten Bogumil- którego milosci nie moglam zrozumieć ---jakie to wszystko jest mi teraz bliskie

Gość a ja to
jeszcze Alternatywy 4