Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka_t

moj facet ma bzika na punkcie swojego psa!

Polecane posty

Gość majka_t

witajcie, moj facet ma totalnego bzika na punkcie swojego psiaka - to maly dorosly juz kundelek, bardzo ladny i madry ja tez go lubie, ale moj facet powaznie przesadza - jezdzi z nim do pracy, zwraca sie do niego jak do malego dziecka, uzywa tych samych zdrobnialych zwrotow co do mnie. Zwrocenie mu uwagi ze chyba lekko przesadza z okazywaniem uczuc traktuje jak atak na jego ukochanego zwierzaczka. A piesek moze mu wejsc na glowe, nie slucha go, bo jest madry i widzi ze wszystko mu wolno. Czy powinnam sie z tym pogodzic, nie chce by nas to poróżniło, ale czasami mnie trafia, jak wieczorem, po pracy słodko rozmawia z psem, a mnie ma gdzieś.

Gość piiiszczałka
To tak jak mój ojciec. Pies jest dla niego najważniejszy.

Gość gfhrthd
ostatnio poznałam faceta, który też często i gęsto nawija o swoim psie, konkretnie suczce... on tylko żyje domem, pracą i właśnie swoim psem, bo jak mi powiedział on nie ma zajomych

Gość barabarabab
moze ten twoj facet byl w poprzednim wcieleniu psem :-O

Gość majka_t
ja rozumiem ze mozna lubic a nawet po swojemu kochac psa - sama wychowalam sie w domu gdzie zawsze byl pies i jego strata byla bolesnym przezyciem dla calej rodziny, ale bez przesady...

Gość blę27
ja tez mam bzika na punkcie mojego psa....kiedys taka fajną sytuację miałam,siedziałam z mężem w pokoju i wołam ''słonko'' a mój mąż ''co?'' a ja na to ze to nie do niego tylko do psa

Gość Majętna z domu Nowak
z psem nie wygrasz...............

Gość majka_t
nie no ok, pieski sa fajne, ale czestsze przytulanie psa niz swojej partnerki w koncu zaczyna przeszkadzac

Gość .kafezdzira.
facet mojej przyjaciolki tak mial. w efekcie kiedy urodzila dziecko nie mogl odwiedzic jej tuz po porodzie, bo pojechal do domu wyprowadzic psa na spacer (nie chcial fatgowac mamusi, ktora mieszkala 3 ulice dalej). paranoja. ps nie sa juz razem;)

Gość majka_t
wlasnie dlatego pytam - czy warto walczyc o swoja pozycje u boku faceta, ktory jest rozkochany najbardziej w swoim psie?

Gość blę27
oczywiście ze jesli psu poswięca więcej uwagi niz tobie to jest wkurzające...nie dziwię ci się ze się złościsz

Gość majka_t
wlasnie zloszcze sie - bo czuje sie jak ta najwazniejsza ..zaraz po psie

Gość tylko pies jest ważny
facet ma rację,pies powinien byc na pierwszym miejscu,to najlepszy jego przyjaciel,nigdy go nie zdradzi,czego o tobie powiedziec nie mozna,różnie może byc,hahahahaa

ja sie zwracam do swojego kundelka prawie jak do dziecka zdrobniale czule i neiw idze w tym nic zlego:P

Gość heloł kitty
lepiej na punkcie psa, jak na jakiejś innej laski ;D

Gość lolipop22
sorry, ale ty sobie sama poradzisz, a pies potrzebuje opieki i towarzystwa:O

Gość akurat ja tez mam bzika
na pukncie swoich psow, wiec powiem Ci, ze jezeli o mnie chodzi to jestem niereformowalna ;) I tak mi sie wydaje, ze albo zaakceptujesz to u swojego faceta albo rozstancie sie, bo w tej sferze nie mozesz i nie powinnas oczekiwac zadnych kompromisow ;)

Gość ja i moj mąz mamy tez
bzika na punkcie naszego psa i dobrze nam z tym.

"czy warto walczyc o swoja pozycje u boku faceta, ktory jest rozkochany najbardziej w swoim psie" nie warto ;) Ale z drugiej strony kazdy ma swoja pozycje... Po co walczyc. To jak pytanie: "kogo bardziej kochasz Boga, czy mame". Ja wierze w Boga, jednak na to pytanie nie potrafie odpowiedziec, bo przeciez kazda milosc jest inna i dlaczego ktoras ma byc mniej warta? ;)

po prostu albo ktos jest milosnikiem psob albo nei:) milosnik z milosnikiem sie dogada:)

Gość lolipop22
"czy warto walczyc o swoja pozycje u boku faceta, ktory jest rozkochany najbardziej w swoim psie" nie warto w takim razie faceci powinni rozwodzic sie z kobietami ,ktore czesto dostaja bzika na punkcie nowonarodzonego dziecka:D

jesli sie w tej sferze nie dogadaja to moze powinni ;) tak samo z psem... Mi by nie przeszkadzalo, jakby moj facet mial bzika na punkcie swojego psa, wrecz przeciwnie ;) Dopoki jemu to nie przeszkadza to jestesmy razem. Bo ja na zaden kompromis w tym zakresie nie pojde :P

Gość majka_t
nie zrozumcie mnie zle, ja tez mam swojego psa, tylko ze duzego owczarka, uwielbiam psy, on ma malego kundelka i jak jego piesek cos zrobi to jest zawsze wytlumaczenie - oj bo on jest malutki i tego nie rozumie ( i nie chodzi o wiek bo to dorosly pies tylko o wielkosc ) tak jakby maly pies mial byc glupszy od duzego z powodu swoich wymiarow... poza kazdy kto zna mojego faceta :jego mama , siostra, przyjaciele - wszyscy mowia, ze on ma bzika na tym punkcie i ze piesek jest dla niego najwazniejszy , troche to nie tak powinno byc. Moj pies a wlasciwie sunia tez jest dla mnie wazna, ma swoje miejsce w moim zyciu i za zadne skarby sie to nie zmieni, ale potrafie odroznic uczucia ktorym powinnam darzyc swojego pupila i swojego mezczyzna...a on nie potrafi, pies czesciej slyszy ze pan go kocha niz ja... smutne

Ty jestes inna i on jest inny. Albo to zaakceptujesz albo sie rozstaniecie. Skoro Ci z tym zle to po co chcesz sie katowac, bo nie rozumiem? ;) Masochistka jestes? ;)

Gość niestety ale
z psem nie wygrasz,on jest lepszy od ciebie i to pod każdym względem,musisz to zaakceptować,albo.........

Gość fdklvfdmdlnjvdnldjvjndvfjnvkdn
dowiedz się, jak dyskretnie możesz otruć tego 4 nożnego gnojka.

Gość majka_t
:) moze go przydusic poduszką ? to oczywiscie taki czarny zarcik , no nieeeeee, az tak daleko bym sie nie posuneła , szkoda psiaka, on nie jest temu winien ze jego pancio ma zryty berecik na jego punkcie