Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alterego12345

Być z takim facetem??

Polecane posty

Gość alterego12345

jestem z moim chlopakiem juz od roku i dostrzegam w nim wiele zalet. lubie spedzac z nim czas, w miare sie rozumiemy, ale ja do zycia podchodze niestety/a moze stety zdroworozsadkowo i denerwuja mnie w nim takie rzeczy jak: - brak pracy i znikoma aktywnosc w celu jej znalezienia. jest na studiach zaocznych i niby szuka wysyla CV i chodzi na rozmowy, ale nigdzie go niechca. W zasadzie on nic nie umie robic konkretnego, nie nalezy ani do typu intelektualistow, madrych, obytych, zaradnych, ani do typu "zlotej raczki". Bardzo wybrzydza w ofertach pracy i woli siedziec w domu niz np isc do Pizza Hut chocby na miesiac - w zwiazku z tym utrzymuje go mama, ktora ciagle prosi o pieniadze. mama kupila mu samochod a on jeszcze narzeka ze on by wolal z wiekszym silnikiem -ogolnie jest egoista ma w stosunku do ludzi postawe- brac i wyludzac a nie dawac nic od siebie. Np mowi ze nie chce miec dzieci bo szkoda mu pieniedzy. Wkurza mnie to wszystko bo jestem z wiecznie niezadowolonym nieudacznikiem, ktory sie uzala nad soba a nie wezmie spraw w swoje rece. Dodam ze ja pracuje a on sie ze mnie nabija ze robie za marne grosze

Gość lololololoaaaa
nieudacznik -jak chcesz go utrzymywac to zostan z nim .. widocznie sam nie ma potrzeby zarabiac

"Dodam ze ja pracuje a on sie ze mnie nabija ze robie za marne grosze " Wszystko zrozumiem, bo np. sama uważam, że studiowanie i pracowanie naraz to z konieczności tak wychodzi trochę "na pół gwizdka" i ma to sens wtedy gdy posada jest zgodna z kierunkiem studiów. No ale TAKIE COŚ? Powinnaś go wyśmiać :O Chociaż to chyba tylko ponury śmiech mógłby być :O

Gość deins97979779
Po tym co tu napisałaś, niezrozumiałe jest dla mnie to, że w ogóle pytasz czy z nim być :O

Gość Majętna z domu Nowak
rób na dziada jak mało zarobisz zostawi dla innej..............