Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chooja warta

ładna para ? foto ;)

Polecane posty

Gość sadze o tobie że masz
laska jest w ciąży a facet popuścił?

Gość kolacyjka z mary
Taaak :) Ona ma śliczny, płaski brzuszek i bardzo jędrny biust, a on przypakowaną i gładką klatę :D

Gość qwertoowow
jakby nie wyglądali ... szczęśliwi są ...widać :)

Gość deins97979779
Bikini do takiej figury??? I co to za pomysł założyć miękki stanik do takich zwisów? :O

Gość samira chandra
"laska jest w ciąży a facet popuścił?" :D:D:D

Gość barabarabab
"sadze o tobie że masz" gdzie ty mu tam patrzysz, a tak powaznie to tez zauwazylam te podejrzana kropke :-P

Gość kolacyjkooooo
Taaak Ona ma śliczny , płaski brzuszek i bardzo jędrny biust, a on przypakowaną i gładką klatę kocham cie :*

Gość deins97979779
miła jak zawsze- no Ty akurat powinnaś schować twarz bo nie jesteś szczególnie atrakcyjna :) A każdy kto wystawia zdjęcie musi się liczyć z krytyką. Mam komplementować każdą wrzuconą tu fotkę? Nie, dla mnie liczy się szczerość a nie sztuczne słodkie pierdzenie.

Gość hahaha koleś sie zlał w gacie

,,miła jak zawsze- no Ty akurat powinnaś schować twarz bo nie jesteś szczególnie atrakcyjna A każdy kto wystawia zdjęcie musi się liczyć z krytyką. Mam komplementować każdą wrzuconą tu fotkę? Nie, dla mnie liczy się szczerość a nie sztuczne słodkie pierdzenie.'' Dobrze ale bez przesady rzeby sie czepiać o każdy detal. Pewnie sam wyglądasz gorzej od tego faceta( chociaż wg mnie jest normalny). Czepiać sie kogoś nie pokazując siebie to tylko podnoszenie własnej wartości;)

Gość deins97979779
A to trzeba być idealnym żeby móc ocenić inną osobę, która sama o tę ocenę się prosi? :O

Gość blę27
facet chyba krótko przed zdjęciem był siku :P

Gość eee tam zaraz popuscił
może mu sie jakaś laska spodobała :classic_cool: a on przypadkiem nie ma na imie daniel ?

Gość kafeteria jest dla dzieci
miła jak zawsze ty też wyglądasz nie za ciekawie wiec nie wiem po co sie wypowiadasz

Gość deins97979779
Ja akurat jestem kobietą. I moim zdaniem wyglądam lepiej od tej na zdjęciu, bo wg mnie ona jest po prostu zaniedbana. Nie, nie jestem idealna i też mam wady. Ale ja nie wrzucam tu swoich zdjęć zeby je oceniano.

para jest całkiem normalna, jakich tysiące na ulicach... miła jak zawsze olej ich:) dobrze mówisz.

A czy ja kogoś wyzywam? I czemu zawsze krytykują pomarańczki:) Nie macie odwagi z czarnego niku? Albo w kółko zakładacie sobie nowe:) Przynajmniej ja jak kogoś oceniam to nie wyzywam kogoś anonimowo:) nie jestem tchórzem tak jak wy:)

Ja akurat jestem kobietą. I moim zdaniem wyglądam lepiej od tej na zdjęciu, bo wg mnie ona jest po prostu zaniedbana. Nie, nie jestem idealna i też mam wady. Ale ja nie wrzucam tu swoich zdjęć zeby je oceniano.'' to pokaż zdjęcie jak wychodzisz z basenu w upał;]

Dlaczego niby ta kobieta jest zaniedbana? Bo nie wygląda jak wieszak, nie ma płaskiego brzucha i sterczacych cycków? ludzie...ma za to ładne zęby i uśmiech, włosy też ma normalne. Gdyby byla w chooj opalona i miała tlenione kudły i tipsy to powiedziałabyś że jest zadbana? Moim zdaniem sympatyczni ludzie i gadajta co chceta...

Gość kafeteria jest dla dzieci
a miła jest zadbana i nadal nieładna

Gość deins97979779
Dla Was wszystko jest czarne albo białe- napisałam, że moim zdaniem kobieta jest zaniedbana, a Wy od razu "no tak, bo nie jest to zsolaryzowany wieszak". Nie, wyobraźcie sobie, że pomiędzy tą panią a blond plastikiem jest jeszcze spora droga. Nie mam czarnego nicka i nigdy nie mialam. Na kafe bywam sporadycznie więc nie jest mi potrzebny. Nie wystawiam tu swojej fotki nie z braku odwagi, ale dlatego, że nie potrzebuję się dowartościowywać.