Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ten kawałek

czy te bransoletki są ładne??

Polecane posty

Gość czy to ten kawałek
??

Gość blę27
druga ładniejsza

Gość czy to ten kawałek
wreszcie komus sie podoba

Gość wyslij xd
wyglądają jak bazarowe. Nie

Gość czy to ten kawałek
tylko czemu nikt nie chce ich kupic....

Gość przeciez masz 7 dni do
konca 1 aukcji i juz 2 licytujacych wiec nie mow ze nie chce a druga jest zajebiscie droga

Gość czy to ten kawałek
chyba nikt mi nie ufa na allegro bo jestem nowym uzytkownikiem. Ale ja założyłam to konto bo otworzyłam własną działalność gospodarczą i chce sprzedawać przez internet. Wystawiłam na początek 2 aukcje... i nic :(:(:( Załamka :( Mam jeszcze inną biżuterię ale nawet nie wystawiam bo boje sie porażki...

Gość czy to ten kawałek
jest droga bo to kryształki swarovskiego i bardzo mozolna praca. Wczesniejsza cena była 49,99zł to napisali mi że za taką niską cenę to napewno nie jest swarovski tylko podróbka :(:(:(

Mi sie nie podobaja ale nie o to chodzi Allegro to dno patrz co idzie kolczyki za zlotowke sztuka

Gość czy to ten kawałek
Pandora jest podobno modna, osobiscie nie podoba mi się ona aż tak jak swarovski. Powiem szczerze ze pandory chodzą dość drogo na allegro i wcale nie są ładne. A Swarovski to swarovski...

Swarovskiego to mozesz kupic 4 takie koraliki za zlotowke

Gość czy to ten kawałek
mam mnóstwo kolczyków za złotówke sztuka. Wystawiłam raz licytacje i nikt nie dał nawet złotówki a było tam 26 par kolczyków. Były ładne, naprawde ładne. Starałam sie jak mogłam. Ale chyba nikt nie ufa nowym sprzedawcom. Z tego co widze to ludzie kupują u sprzedawców którzy mają mnóstwo pozytywów. ALe skąd mam ich nałapać?? Przeciez nikt nic nie kupuje... ehhhhh:(:(:(

Gość czy to ten kawałek
za złotówke można kupic 4 ale o wielkości 4 mm a ja mam użyte 6mm. jak ostatnio pokazałam aukcje na kafe z ceną 49,99zł to powiedzieli że za tania na Swarovskiego.:(

Wiesz co, bo jeszcze jest jedna rzecz mi sie wydaje Sprzedaja sie rzeczy, jak sa pierwsze na stronie kategorii A bizuterii jest niestety strasznie duzo I jeszcze jedno Jak ktos zaplaci za przesylke i ma u Ciebie tania bransoletke i droga bransoletke a u kogos innego 20 kolczykow do wyboru 20 bransoletek 20 naszyjnikow za jedna przesylka gdzie kupi? zgadasz sie?

Acha, i zdjecia masz nieladne Rob na bialym, a krysztaly na czarnym tle WYRAZNE

Gość czy to ten kawałek
Pewnie masz racje. poczekam jeszcze i zobaczę jaki będzie odzew na tą biżuterię. jesli sie okaże ze za droga i nie trafiona to zacznę ze sztuczną 5 par kolczyków za 1zł. Może wtedy ruszy. Póki co to jestem załamana. Wszyscy mi doradzali zebym zarejestrowała działalność że bedę mogła legalnie sprzedawać biżuterię. Założyłam. I co teraz?? ZUS trzeba opłacić a zysków .... NIE MA :(:(:( ale nie sądzisz że komentarze oczywiscie pozytywne też dużo robią??

Gość czy to ten kawałek
Możliwe, spróbuje zrobić zdjęcia ładniejsze...

a propos nie dodawaj nowych zdjec przez allegro bo za nie placisz masz strone www.fotosik.pl za darmo mozesz miec 100 zdjec jednoczesnie masz tam kody na aukcje allegro ktore wklejasz w trybie tekstowym za darmoche

Gość czy to ten kawałek
aha, i bransoletkę swarovskiego taką samą jak moja juz kilka razy widziałam na aukcji za 85zł i tam idzie...

tylko zostaw to jedno ktore masz do miniaturki komentarze niekoniecznie przeciez juz Ci ktos licytuje

Gość czy to ten kawałek
dodawałam przez fotosik ale sie nie otwierały, wiec dodałam płatne przez allegro. :( Boże to był chyba głupi pomysł z tym rejestrowaniem działalności....:(:(:(

Gość czy to ten kawałek
:(