Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipton green tea

co ja mam ze soba zrobic?

Polecane posty

Gość lipton green tea

nie mam juz chlopaka, rzucil mnie mc temu, moich kolezanek nie ma w moim miescie jeszcze bo studiuja gdzie indziej, a ta ktore studiowaly ze mna, wyjechaly;/ nie mam konkretnych zainteresowan... wciaz przezywam rozstanie i nawet nie mam z kim sie spotkac. Mam 22 lata i czuje sie przegranie;/

Gość lipton green tea
co do pracy, t oszukam, ale moge poki podjac tylko sezonowa, bo we wrzesniu mam calomiesieczne praktyki..

wiem jaki to ból. też nie ma teraz przy mnie koleżanek tylko że rozstałam się z chłopakiem po 2 latach a jestem w 3 miesiacu ciąż. ona ma na wszystko wyjebane a ja zostałam sama. nie wiem co mam ze sobą robić. z nudów sprzątam chociaż jest czystko, jade do miasta po chleb, jednym słowem wariuję i robię wszystko żeby nie myśleć o nim ;/

Gość to sie rozumie samo
oglądnij se filmik z takim facetem co nie ma rąk ani nóg od urodzenia a cieszy sie z zycia itd. ludzie maja prawdziwe problemy i musze sobie radzic sami

Gość lipton green tea
ojej to jeszcze Ci dzieciaka zostawil.. masakra co za typki.. mi na pozegnanie facet powiedzial, ze "fajnie jest sie ze mna przytulic, pocalowac, ale to nie to"... normalnie wyc mi sie chce, jak sobie przypomne te slowa... przytulam Cie, dlaczegoja91 nie wiem nie wiem, najgorsze jest to niepozbieranie sie po rozstaniu, kochalam...

Gość lipton green tea
ogladalam ten film:] wiem, ze inni maja gorsze problemy, ale to na kazdy problem mozna tak odpowiadac. ktos przyjdzie do lekarza z zapaleniem pluc, to lekarz ma mu poweidziec: dobra czlowieku nie zawracaj gitary, inni maja raka pluc? :O

Gość pijak, kłamca i złodziej
podaj go do sądu i już niech zaczyna płacić alimenty na nienarodzone dziec ko skoro zapłodnił . . .

Gość Maniusiowataaa
skad jestescie dziewczyny ?

Gość polipo87
czy faceci zawsze musza miec taki wplyw na nasze zycie?

jesli z ciemnego brazu mam farbowane wlosy na rudo a chce tyeraz na blond ale nie zolty blond tylko jasny z niewielkimi poasemkami janobrazowymi to jak pujde do fryzjera to musze wczesniej rozjasniac czy cos jak to jest i ile kosztuje

jesli z ciemnego brazu mam farbowane wlosy na rudo a chce tyeraz na blond ale nie zolty blond tylko jasny z niewielkimi poasemkami janobrazowymi to jak pujde do fryzjera to musze wczesniej rozjasniac czy cos jak to jest i ile kosztuje

Gość lipton green tea
a ja z wybrzeza zawsze szczery>> studiujesz powiadasz, interesujace co masz na mysli:O?