Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8rqr7

Rodzice moje dziewczyny zmuszają ją do usunięcia ciąży!

Polecane posty

Gość 8rqr7

Dzisiaj w nocy, przyszła do mnie bez niczego, bez żadnych swoich rzeczy i powiedziała że rodzice żądają tego by usuneła ciąże. Powiedziałem jej by zamieszkała do końca ciąży u mnie i nie kontaktowała się do tego czasu z rodzicami. ps. ona jest dorosła, mieliśmy brac ślub. Ona ma 23 lata, a ja 26.

Gość napoczatekdnia
i dobrze zrobiles. Trzymajcie sie razem cieplo

Gość sądzę
że jesteście na tyle dorośli żeby poradzić sobie sami z waszą obecną sytuacją

Gość 8rqr7
Wiem że dobrze, boje się tylko że moja dziewczyna ulegnie swoim popierdolonym rodzicom, dlatego nie chce by puki co utrzymywala z nimi kontakt. Oni chca zabic nasze dziecko.

Gość koko31
to czemu ją zmuszają?

Gość nhnhgn nhbgnhgjngh
jestes ojcem tego dziecka walcz

Gość Fafnoście
dziwne ze dorosla babe zmusic chca

Gość 8rqr7
Bo twierdzą że jest za młoda, liczyli na to że ona zrobi najpierw kariere, a do mnie mają ale, uważają mnie za kogoś gorszego bo nie mam wykształcenia.

Gość napoczatekdnia
czasami rodzice bywaja toksyczni. Zmienic miejsce zamieszkania, daleko od nich, zeby nie truli wam zycia

Gość a dlaczego tylko
do porodu ma u ciebie mieszkać? I co później, gdzie ma z dzieckiem iść? Zrobiłeś dziecko to się poczuwaj do odpowiedzialności, pokaż że nie tylko zrobić ale i ochronić potrafisz. I utrzymać matkę swojego dziecka.

Gość życzę wam powodzenia
dziecko to najcudowniejszy dar który siękocha nad życie dlatego trzeba walczyć o nie i o swoją rodzinę bo już nią w pewnym sensie jesteście

Gość 8rqr7
Po porodzie też będzie mieszkała u mnie, po prostu do czasu ciąży ma nie utrzymywac kontaktów ze swoimi rodzicami.

Gość Lalka0001
zawsze jest dobry moment aby cos zmienic. trzymajcie sie razem a jakos sie ulozy sciskam mocno

Nie pozwól jej tego zrobić... Pokaż, że jesteś z nią, że się zaopiekujesz i nią i Waszym dzieckiem... Współczuję jej takich rodziców :/

Gość elfirek85
Co za patologia.... Walcz chłopie. Dziecko to wielkie szczęście. Starym przejdzie jak zobaczą maleństwo - zmiękną. A nawet jak nie to kij im w oko. Jakoś dacie radę i bez ich łaski. Jesteście młodzi i silni. Teraz już macie dla kogo żyć. Opiekuj się przyszłą mamuśką, wspieraj ją i nawet sto razy dziennie powtarzaj jej że ją i maleństwo kochasz. 3majcie się dzielnie. A co na ten stan rzeczy Twoi rodzice??

Gość ewald
to skoro nie masz wyksztalcenia, kto zarobi na dziecko? dziewczyna ktora nie uczyla sie bo je wychowywala, czy ty?

Gość piiiszczałka
Oboje jesteście dorośli. Nikt nie może podejmować za was tak ważnej decyzji. Przekonaj swoją dziewczynę do całkowitego zerwania kontaktu z rodzicami, bo tak jak napisałeś, są popie**oleni.

Ja pierdziele przecież Twoja dziewczyna nie ma 14 lat. 23 lata to z medycznego punktu widzenia najlepszy czas na dziecko! A jeśli do tego się kochacie to tym bardziej nie rozumiem. Swoją droga to "kochanych" ma tych rodziców. Z deka walnięci na moje oko. Widać, że swoje aspiracje na córce chcą zrealizować. Córka podejrzewam, ze jedynaczka skoro tak chcą jej rodzice życie planować... Współczuję..

Gość elfirek85
Co do wykształcenia hmm żal pewne części ściska, że jest ono miarą tego kto nadaje się a kto nie na dobry materiał na męża czy żonę. A miłość, szacunek, dobre serce i wychowanie to juz nie liczy się...

Gość 8rqr7
Wykształcenia wyższego nie mam, ale mam zawodówke, po której zarabiam 3tysiące. Poza tym będę brał dodatkowe fuchy jak się urodzi dziecko, nie pozwole by obcy ludzie decydowali o jego życiu.

Gość powinni ci jeszcze jaja
urwać, zasrany dzieciorobie, oszołomie walniety w mózg!!!!!!!!!

Gość kwiatuszek 2 7
rodzice mojej koleżanki nie byli zadowoleni że związała się z chłopakiem bez wykształcenia. wyprowadziła się, urodziła dziecko a potem pogodziła z rodzicami gdy oni sami zauważyli że ona postawiła na swoim. a teraz zięć jest dla nich porządnym i dobrym człowiekiem. wam też się uda. wychowajcie to dziecko. zobaczycie ile radości wniesie w wasze życie. pozdrawiam gorąco.

Gość kwiatuszek 2 7
i jeszcze jedno. teraz takie czasy że ludzie bez wykształcenia zarabiają więcej niż wykształceni, a ci nawet z najlepszym dyplomem siedzą na bezrobociu.

cmoknij może jeszcze w dupsko Pośpieszalskiego, to będzie komlet, oszołomie......

Gość do kwiatuszkaaaaa
z tym wyksztalceniem masz racje, moj maz jest kierownikiem w supermarkecie i zarabia 2 tysiace zenujace;/ jedynie co dobre to pensja na czas...

Gość 8rqr7
powinni ci jeszcze jaja dlaczego tak po mnie jedziesz? przecież nic złego nie zrobiłe, postąpiłem jak należy.

jeśli ją zmuszają, to pewnie mają powody, a także dobro dziewczyny. Nic nie piszesz na temat ślubu, a dzieciaka ci się chce i jeszcze masz jakieś głupie gadki. Odechce ci dziewczyny, bo jak się dzieciak urodzi, to sie wszystko zmieni, ty weźmiesz dupsko w troki, a dziewczyna zostanie sama z dzieciakiem, bez możliwości ułożenia sobie życia....