Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamusizdecydowac!

Jestem dobry dla swojej narzeczonej a przyszly tesc mnie nienawidzi!!!

Polecane posty

Gość onamusizdecydowac!

Kocham swoja narzeczona, jestem dobry i dla niej, i dla jej syna. Moja ukochana ma wspaniala matke, ktora mnie lubi, wspiera nasz zwiazek. Gorzej jest tylko z jej ojcem, moj tesc podkresla na kazdym kroku ze moja narzeczona to pani magister farmacji a ja jestem tylko po technikum. W koncu i brat mojej kobiety i jej ojciec twierdza ze ja jestem z nia tylko dla pieniedzy jej rodziny, kiedy one mnie wogole nie interesuja. Kazalem jej wybrac, albo ja, albo jej ojciec, nie chodzi mi oto by zerwala kontakt z ojcem, ale by w koncu zdecydowala sie na to z kim chce stworzyc zwiazek, z nim czy ze mna.

Gość Miłość to Dieta Cuud;)
ojcowie czesto maja racje:P

Gość hehehe,ale lol
córeczka tatusia..... złapałes ją na dziecko :P Ona głupa zmarnuje sobie zycie przy tobie - bedzie na Ciebie pracowac, a ty bedziesz sobie piwko pił przed TV. On uwaza ze dlatego ze nie jestes wykształcony to po prostu ona sie przy Tobie od dna nie odbije..... Rób mu na złosc :P Ja bym tam specjalnie pokazywał lasce jak ją kocham, a ojcu jak mi to wszystko wisi za co bedziecie zyc - po to zeby go wkurwic :D

Gość onamusizdecydowac!
Ale ja wcale nie mysle o jej pieniadzach, nigdy nie pozwolilbym na to zeby kobieta mnie utrzymywala, ja postaram sie zapewnic swojej kobiecie godziwe warunki. Ale ona musi zdecydowac, czy bedzie pozwalac mu sie wtracac do naszego zycia, czy w koncu zacznie myslec samodzielnie.

Gość wpierdol chujowi

Gość tak z ciekawosci
a dziecko twojej narzeczonej jest twoje?

Gość lila48
z czasem jak teść zobaczy ze jest wam razem dobrze to odpuści. wytrwałości życze;)

Gość onamusizdecydowac!
Dziecko mojej narzeczonej nie jest moje, to jest dziecko z jej pierwszego zwiazku. Ale dobrze nam razem, dogadujemy sie, nie mamy zadnych problemow poza jej toksycznym ojcem, dla ktorego licza sie tylko pieniadze i mysli ze kazdemu zalezy na jego portfelu(co mnie zarzuca), moja narzeczona mowila ze jej ojciec ma taki stosunek do ludzi.

Gość trafił ci się groźny rywal

Gość trafił ci się groźny rywal
będziesz musiał z nim walczyc o względy swojej żony.

Gość tylko CK
a dlaczego odszedł biologiczny ojciec??? może też przez teścia?? pomyśl o tym bo ona może Ci wszystko wmówić jak ześ tak zakochany :)

Gość onamusizdecydowac!
Dlaczego odszedl? ona mowila ze ja zostawil gdy zaszla w ciaze, widze ze jej relacje z ojcem sa po prostu chore, on ja prosi by przyszla to ona przychodzi na jego zawolanie, mowilem jej by ograniczyla z nim kontakt ale jej to nie bardzo pasuje.Ma glupie tlumaczenie ze zalezy jej na dobrych relacjach z ojcem, ze jej syn bardzo lubi dziadka itp.

Gość a moze to syn
dziadka??????

Gość onamusizdecydowac!
Co to to nie, moja narzeczona opowiadala mi o swoim poprzednim zwiazku, mowila ze jej byly partner byl bardzo nieodpowiedzialny, nie pracowal, pasozytowal na niej i urzadzal awantury. A o moim przyszlym tesciu mozna wiele powiedziec, ale nie to ze jest zboczencem.

Gość właśnie to mówi samo za siebie
pierwszy jej partner był leniem to ty też będziesz.

Gość właśnie to mówi samo za siebie
pierwszy jej partner był leniem to ty też będziesz.

Gość zbyt slaba jesteś