Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 onamusizdecydowac!

Jestem dobry dla swojej narzeczonej a przyszly tesc mnie nienawidzi!!!

Polecane posty

Go艣膰 onamusizdecydowac!

Kocham swoja narzeczona, jestem dobry i dla niej, i dla jej syna. Moja ukochana ma wspaniala matke, ktora mnie lubi, wspiera nasz zwiazek. Gorzej jest tylko z jej ojcem, moj tesc podkresla na kazdym kroku ze moja narzeczona to pani magister farmacji a ja jestem tylko po technikum. W koncu i brat mojej kobiety i jej ojciec twierdza ze ja jestem z nia tylko dla pieniedzy jej rodziny, kiedy one mnie wogole nie interesuja. Kazalem jej wybrac, albo ja, albo jej ojciec, nie chodzi mi oto by zerwala kontakt z ojcem, ale by w koncu zdecydowala sie na to z kim chce stworzyc zwiazek, z nim czy ze mna.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mi艂o艣膰 to Dieta Cuud;)
ojcowie czesto maja racje:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehe,ale lol
c贸reczka tatusia..... z艂apa艂es j膮 na dziecko :P Ona g艂upa zmarnuje sobie zycie przy tobie - bedzie na Ciebie pracowac, a ty bedziesz sobie piwko pi艂 przed TV. On uwaza ze dlatego ze nie jestes wykszta艂cony to po prostu ona sie przy Tobie od dna nie odbije..... R贸b mu na z艂osc :P Ja bym tam specjalnie pokazywa艂 lasce jak j膮 kocham, a ojcu jak mi to wszystko wisi za co bedziecie zyc - po to zeby go wkurwic :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onamusizdecydowac!
Ale ja wcale nie mysle o jej pieniadzach, nigdy nie pozwolilbym na to zeby kobieta mnie utrzymywala, ja postaram sie zapewnic swojej kobiecie godziwe warunki. Ale ona musi zdecydowac, czy bedzie pozwalac mu sie wtracac do naszego zycia, czy w koncu zacznie myslec samodzielnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wpierdol chujowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak z ciekawosci
a dziecko twojej narzeczonej jest twoje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lila48
z czasem jak te艣膰 zobaczy ze jest wam razem dobrze to odpu艣ci. wytrwa艂o艣ci 偶ycze;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onamusizdecydowac!
Dziecko mojej narzeczonej nie jest moje, to jest dziecko z jej pierwszego zwiazku. Ale dobrze nam razem, dogadujemy sie, nie mamy zadnych problemow poza jej toksycznym ojcem, dla ktorego licza sie tylko pieniadze i mysli ze kazdemu zalezy na jego portfelu(co mnie zarzuca), moja narzeczona mowila ze jej ojciec ma taki stosunek do ludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trafi艂 ci si臋 gro藕ny rywal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trafi艂 ci si臋 gro藕ny rywal
b臋dziesz musia艂 z nim walczyc o wzgl臋dy swojej 偶ony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko CK
a dlaczego odszed艂 biologiczny ojciec??? mo偶e te偶 przez te艣cia?? pomy艣l o tym bo ona mo偶e Ci wszystko wm贸wi膰 jak ze艣 tak zakochany :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onamusizdecydowac!
Dlaczego odszedl? ona mowila ze ja zostawil gdy zaszla w ciaze, widze ze jej relacje z ojcem sa po prostu chore, on ja prosi by przyszla to ona przychodzi na jego zawolanie, mowilem jej by ograniczyla z nim kontakt ale jej to nie bardzo pasuje.Ma glupie tlumaczenie ze zalezy jej na dobrych relacjach z ojcem, ze jej syn bardzo lubi dziadka itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moze to syn
dziadka??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onamusizdecydowac!
Co to to nie, moja narzeczona opowiadala mi o swoim poprzednim zwiazku, mowila ze jej byly partner byl bardzo nieodpowiedzialny, nie pracowal, pasozytowal na niej i urzadzal awantury. A o moim przyszlym tesciu mozna wiele powiedziec, ale nie to ze jest zboczencem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艂a艣nie to m贸wi samo za siebie
pierwszy jej partner by艂 leniem to ty te偶 b臋dziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艂a艣nie to m贸wi samo za siebie
pierwszy jej partner by艂 leniem to ty te偶 b臋dziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zbyt slaba jeste艣

Udost臋pnij ten post