Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdhdshgshg

DOBRY ANTYPERSPIRANT?? JAKI? JAKIEGO UŻYWACIE?

Polecane posty

Gość vb12
lady speed stick w zelu inne sa kiepskie

Gość Helenatrojańska
Jak dla mnie właśnie adidas i rexona.

Gość snfhnkjsghfjksdnfg
ANTIDRAL, do kupienia w aptece, stosujesz przez siedem nocy pod rząd, rano zmywasz i nie ma potrzeby użycia niczego. Polecam :)

Gość gość
Ile kosztuje dziewczyny Etiaxil ? I maksymalnie przez jaki okres mozna go stosować ?

Gość gość
Etiaxil jest drogi (ok 45zł) i nawet do skóry wrażliwej jest jakiś żrący. Posmarowałam się tym to poparzyło mi pachy. Łeeee... Chyba lepszy jest anidral i tańszy.

Gość gość
Ja uzywam rexony i jedynie co daje to piekny zapach atak jak mokro bylo tak i jest:-/

Gość Aniolekkk10
Witam! Ja obecnie testuję antyperspirant adidas Get ready w kulce i jestem bardzo zachwycona!! Jeśli chodzi o skuteczność przy dużym wysiłku to się sprawdza. Jest delikatny i znakomicie pachnie. Nie można pominąć wariantu 6w1 adidasa który również się sprawdza podczas ćwiczeń,. Ani Get redy ani 6w adidasa nie pozostawiają plam na ubraniach co jest bardzo istotne b nie niszczą ubrań! Polecam!!!!

Gość risttxx
Często pocę się. Próbowałam różnych kosmetyków pod pachy.Myślałam, że jak nie markowe, to może jakiś lekko mniej znany będzie pomocny. Dla mnie wyborowy jest Super Deo. Bardo łagodny, długo pielęgnuje ciało pod pachami, nie szczypie bo jest bez alkoholu, bezzapachowy dzięki czemu nie mieszają się zapachy z wodą toaletową itd. Doszłam do wniosku,że jak w przypadku wszystkiego zaczynam stawiać tylko na oryginalne produkty, bo podobnych do oryginałów jest ocean na rynku. Wybrałam oryginalny Super Deo. Jest w aptekach.