Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ike1976

i znowu oblałam !!!!

Polecane posty

i jaki to ma sens ??? Przeciez teoria jest wazna 6 miesiecy a skoro dwa miesiace sie czeka to mozesz 3 razy podejsc A potem dodatkowe 5 godzin , zaswiadczenoie i jeszcze od nowa teoria To chore jest Zeby tylko kase od nas wyciagnac !

zdałam! egzaminator był wyjątkowo wyrozumiały, będę trzymać kciuki!

Gość laleczkaaa Chucky
gratuluje :) i zazdroszcze zarazem ;) ja nie zdałam już 6 razy, już nie miałam nerwów, ale wróciłam na prawko, godziny wykupiłam, może tym razem się uda...;)

nie martw sie:) ja zdalam za 7 razem;)i to wszystko przez stres...dopiero jak sie wyluzowalam i stwierdzialm ze jade zeby znowu oblac to zdalam:) plakalam jak bóbr:) za 5 razem chcialam juz sobie odpuscic ale to jest najgorsze co moze byc.

ja już miałam dość, stwierdziłam, że to moje ostatnie podejście - na szczęście się udało.

Gość maćkowy potwór
jazda to się dopiero zacznie jak wsiądziecie do swoich samochodów i będziecie jeździć po mieście w godzinach szczytu. Ja oblałam 4 razy: 1 wzniesienie, 2 łuk, 3 miasto w początkowych minutach, 4 łuk i stwierdzilam że się do tego nie nadaje:O Poza tym w tym samym czsie prawko robił moja siostra i po tym jak widze co się dzieje na drogach boję się jeździć:(

Artek i jak poszło ? Ja zdaje w środe Byłam dzis na Okęciu , może Cie nawet widziałam w aucie egzaminacyjnym :) Napisz :D

Oj Artek chyba zdał i zabalował z radości :D Ja niestety znowu do tyłu :( Tym razem na skrzyzowaniu za późno zachamowałam Następny raz i JUZ OSTATNI !!!!! 11 WRZESNIA Tym razem musi sie udać :)

Gość pimpa
spoko, ja zdawalam 7 razy.... a dzisiaj jestem swietnym kierowca.

To mnie niestety nie pociesza Ale tez jakos sie specjalnie nie przejmuje Zdawałysmy we dwie razem z kolezanka i zawsze łeb w łeb A dzis ona zdała a ja nie :) ale ciesze sie ze jej sie chociaz udało Przełamała złą passę :)