Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia242

Faceci to świnie !!!!!

Polecane posty

Gość rajbany mam
to prawda mój tez nie okazuje uczuć ale przyznam że gdy zrobi coś już romantycznego to cieszy mnie to 10 x bardziej i jestem zaskoczona mile niż przy moim byłym który naon stop mówił kocham cie,jestes piekna bla bla a potem zostawił ? więc chyba jednak wole te szczere gesty i rzadko bo rzadko ale wypowiadane miłe słowa w które mnie ciesza i wierze w nie

Gość rajbany mam
to prawda mój tez nie okazuje uczuć ale przyznam że gdy zrobi coś już romantycznego to cieszy mnie to 10 x bardziej i jestem zaskoczona mile niż przy moim byłym który naon stop mówił kocham cie,jestes piekna bla bla a potem zostawił ? więc chyba jednak wole te szczere gesty i rzadko bo rzadko ale wypowiadane miłe słowa w które mnie ciesza i wierze w nie

Ta sex sex sex a co jestem maszyną czy co Niektórzy to są nieźle jebnięci i mam dość tych kretynów jakich spotkałam Czemu tak trudno facetowi zrozumieć że to nie jest tak ważne jak poczucie bezpieczeństwa czy zaufanie do drugiej osoby

e tam głupi frajerzy nie potrzebni mi po co wole bawić się z takim nie warto Niestety już żadnemu nie zaufam :(

Gość no właśnie faceci nigdy
a ja też jestem zakochana nieszczęśliwie, bo mój "facet" to dzieciak, niedojrzały emocjonalnie :( tak bym chciała sie przytulić do ciepłego faceta :(

Gość Zgadzam się aaa
Ale rasowe bo z ogonkiem z przodu ;)

Najgorsze jest to że znam wielu takich dzieciaków :( a ci starsi 25 30 nie są zawsze dojrzalsi a czasem nawet gorsi yyy

Gość no właśnie faceci nigdy
no ten "mój" w sobote kończy właśńie 24 a siano w głowie... i on myśli że jak wyłaczy telefon , przestanie się odzywać do mnie to rozwiąże problemy, ech

Dlatego od dziś wyznaje zasadę zero facetów zero problemów przez nich z nimi :)

i dobrze bo jak trafi sie taki co nie mysli fiutem to latwo nie odpusci ;) chyba ze bedzie niesmialy :p

a ja niechce juz byc singlem ale niestety musze bo jeszcze nie trafilem na odpowiednia :/

Mi sie wydaje ze Ty darzylas do zwiazkow z pierwszymi lepszymi kolesiami ktorzy sie toba zainteresowali, moze sproboj z takim ktory spodka cie 5 razy i nie bedzie za toba latal jak przyslowiowy pies. Troche bedzie ci ciezej zaczac ale czy tyo faceci zawsze mousza podbijac (a jak juz podbijaja to wiadomo po co) wiec odwal sie od swinek i od nas facetow :D

Gość wszystkie baby..
to chuje

Bo zaraz padnę ze śmiechu , nie to nie byli pierwsi lepsi kolesie i coś się działo nie tak to było .

a i jeszcze jedno nie ja dążyłam do tego by z nimi być tylko oni ze mną chcieli być a to duża różnica

w temacie jest sprostowani jeśli komuś się nie chce czytać to niech się zastanowi co pisze

Gość klaczka dziwaczka
Po moim burzliwym życiu i po rozwodzie, doszłam do wniosku, że sex będzie wyłącznie po ślubie. Poznałam kogoś i powiedziałam mu, że zmieniam zasady jakie miałam do tej pory. Facet się zgodził. Myślę, że jest to do zaakceptowania dla mężczyny. Guzik mnie obchodzi czy on się onanizuje. Ale ze mną sexu nie będzie uprawiał. Chce mnie to niech spędza ze mną inaczej czas niż miętoszenie się na barłogu. Jak się spotykamy to gramy w karty, w szachy, w warcaby. Pomaga mi w sprzątaniu, w ręcznym praniu. Facet jednak potrafi być pomocny. Na szczęście nie mam dzieci więc mogę zacząć od początku. Teraz jestem znowu jak nastolatka, mam chłopaka, prawdziwego kawalera. Ja jestem rozwódka, ale ślubu kościelnego nie brałam, więc dla kościoła jestem panną. Zrozumiałam, że to kobieta kieruje związkiem, bo może się zgodzić lub nie na sex, na picie wódki, na szlajanie się faceta. Na zdrady. "Facecie to świnie" - tak, masz rację - tylko ty możesz się nie zgodzić na chlew. Jak masz chlew w swoim związku to świnie ciągnie do tego koryta. Trochę godności - kobieto, a ręczę, że świnie pouciekają z kwikiem, i nawet twoje błagania nie zatrzymają te męskie lochy.

Gość baskov1
nie wsazyscy faceci toswinie tak nie jest są też tacy tacy co mają tak zwyczajnie poukładane w głowie i wartościowi

Nie mam żadnego chlewu w związku yyy , a zresztą aktualnie jestem sama i do szczęścia facet nie jest mi potrzebny . A tobie życzę powodzenia z nowym chłopakiem

baskov1 -- tak tak wiem w pewnym momencie w temacie napisałam że niektórzy są świniami czy jakoś tak

Gość kjjjjjj
i dobrze ze was tak traktuja do tego jestescie

kjjjjjj-- nie bądź śmieszny ja nie pisałam że którykolwiek z nich mnie wykorzystał .Kobiet się nie wykorzystuje -na pewno nie do tego są .Owszem jeśli któraś to lubi to proszę bardzo ja nie dziękuje .

Najpierw znajdz normalnych przyjaciol wsrod facetow potem na nich nazekaj. Przyjaciela tez nie jest tak latwo znalezc a widze ze dzo ich nie masz albo o nich nie myslisz piszac ze faceci to swinie.

Bo tak brzmi temat twojego topiku wiec wg mnie moi faceci to swinie powinno byc jak juz cos :)