Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia242

Faceci to świnie !!!!!

Polecane posty

Czemu faceci są podłymi świniami?Czemu nie rozumieją kobiet i nie okazują prawdziwych uczuć ? Nienawidzę facetów :(

kwwwiiiii.. chrum chrum chrum... :p a tak powaznie to nie wrzucaj wszystkich do jednego worka

Może ten temat nie jest odkrywczy ale prawdziwy , zresztą jest więcej głupszych tematów od mojego więc czego się czepiasz ?

Gość a kobiety
to prosiaki.

Problem w tym że nie spotkałam faceta który jest zawsze sobą .Czemu faceci często udają kogoś innego ? Może mi ktoś odpowie ?

Dlaczego udaja? bo wielu jest takich co mysla nie tym co trzeba i chce sie popisywac przed innymi

Gość smutnooooooooooooo..
kobiety to maciory a nie prosiaki:D

Gość a kobiety
i w dodatku tępe prosiaki, które nie widzą różnicy między prosiakiem, a prostakiem :D

Gość heloł kitty
ameryki nie odkryłaś

a kobiety - każdy popełnia błędy wiesz zdarza się najlepszym więc nie obrażaj mnie !

Czyli wszyscy udają by osiągnąć jedno no to pięknie . Odemnie tego nie dostaną niech sobie poszukają łatwych lasek .

Gość a kobiety
Jeśli byłem z kobietą, która mnie zawiodła i okłamała itd., to czy powinienem pisać/mówić, że kobiety to świnie ? Chyba nie ... więc i Ty mnie nie obrażaj mówiąc, że faceci to świnie.

Przez facetów jakich spotkałam w życiu zaczynam tracić nadzieje że znajdę normalnego kiedyś bo póki co sami kretyni są :( ( wiem wiem nadzieja matką głupich).

Ewcia - tak chcą osiągnąć jedno ale różnica polega na tym dlaczego, po co i w jaki sposób chcą to osiągnąć

Pisze tu by się wyżalić Dobrze sprostowanie Tylko Ci których spotkałam to świnie :(

a czy jak się kogoś kocha to sex jest najważniejszy ? Moim zdaniem nie po co psuć prawdziwe uczucie do 2 osoby a nie tylko sex przecież to nie jett najważniejsze :(

Najgorsze jest to że przez kilku frajerów moje spojrzenie na życie zmieniło się i to bardzo i teraz żadnemu już nie zaufam przez tych kretynów :(

zalezy jakie ma sie podejscie do seksu... bo sa faceci ktorzy myla pojecia i uwazaja ze seks jest czyms mechanicznym i naturalnym czyms co mozna porownac do jedzenia czy spania. ale sa tez tacy ktorzy tak nie mysla

Gość a kobiety
Szukaj facetów po 30-tce, większe prawdopodobieństwo, że znajdziesz normalnego ;-) ps. W związku nawet miłość nie jest najważniejsza, a tylko ważna. Seks też nie jest najważniejszy, ale ważny. Związek bez pierwszego lub drugiego nie pociągnie za długo.