Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandraaaaaa

wczesne objawy ciązy??

Polecane posty

Gość sandraaaaaa

witam! To pytanie pewnie już było ale... Kochałam się z chłopakiem w 11 dniu cyklu bez zabezpieczenia (stosunek przerywany). Kilka dni później bolał mnie tak dziwnie brzuch (podejrzewam ze była to owulacja) i od tamtego czasu codziennie mam takie bóle brzucha jak na okres. Tak mnie ciągnie jakoś do tego, czuje taki dziwny ucisk w brzuchu. Do tego jestem non stop śpiąca, oczy mi dosłownie lecą i rankami czuje wielki głód (nigdy wczesniej nie jadlam sniadania). MIesiączkę mam dostac niby jutro... Czy to mogą byc objawy ciąży? Czy raczej wiosenne, letnie przesilenie? ;p

Gość lizaczekk
dla mnie to ciaza....mnie bolal brzuch jakl na okres, piersi okropnie bolaly i spac, spac, spac.....

Gość sandraaaaaa
piersi mnie nie bolą, w sumie etz dziwne bo przed okresem zawsze bolaly. Poczekam do jutra ale jak nie dostane okresu to bedzie raczej pewne...

niekoniecznie bedzie pewne... mi @ spoznia sie juz pare dni (ale sie staram o maluszka) a dwa testy wyszly negatywnie a objaw mam podobne do Ciebie

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
Miałam takie objawy jak Ty, też stosunek przerywany, tylko że u mnie był 7 dzień cyklu no i mam córeczkę :)

Gość sandraaaaaa
justysia to ja sama juz nie wiem, ale może to za szybko zeby test cos wykazal?Ja sie nie staram o maluszka. Ale jesli by sie okazalo ze jestem w ciazy to bym sie tez cieszyla