Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

White Coffee

Właśnie zadzwonił do mnie...

Polecane posty

Gość Tekla z pszczółki Mai.
a to ci żartowniś:D

Gość monika942
White Coffee Ile on ma lat?

Gość Bell Ukochana
A ja myślałam, że ten Nowy zadzwonił:))))

Gość dziś tylko na pomarańczowo
mój dziś wypisywał jak to snię mu się po nocach:D ciekawe czy równocześnie śni o obecnej pannie:D (2,5 roku od rozstania) :D

W zeszłym roku trzem moim byłym się o mnie przypomniało, w jednym miesiącu :P Pogoniłam dziadów :D

hahahahaha!:D jest ciąg dalszy!! jest!! :D pozniej jeszcze dzwonil i chce dziś przyjechac! powiedzialam ze nie mam nic przeciwko zeby mnie odwiedził. (mieszkamy jakies 80km od siebie) a niej przyjedzie!:D a coo!

Gość Mlody Buk
White Coffee moze sie myle ale ty chyba nadala cos do niego czujesz:>??\ Przynajmniej odrobinke

nie! własnie nie!! wyleczyłam sie z niego dzięki kumplowi za co bardzo jestem mu wdzięczna:) nic do niego nie czuje, kurcze... moze to okrutne, ale poprostu dobrze sie bawie...

Gość Mlody Buk
No troche okrutne....:D Jednak moze znowu po dziesiejszym spotkaniu cos miedzy wami zaiskrzy

Gość aelin
Wczoraj spróbowalismy z chłopakiem seksu analnego.. nie wiem co mnie skusiło.. rozmawialismy o tym wiele razy ale zawsze balam sie bólu(raz próbowalismy i bardzo bolało) i mowilam ze nie jestem gotowa, ale wczoraj podczas klasycznego stosunku jakoś nabrałam ochoty. Użylismy żelu nawilżającego z durexa(nie użylismy prezerwatywy). Zresztą nigdy ich nie kupujemy,biorę tabletki. Na poczatku sie bałam ale wchodził bardzo powoli i w sumie nie odczuwalam prawie żadnego bólu. Potem było dobrze, nawet sprawialo mi co całkiem sporą przyjemność, jemu też. Po paru minutach jednak poczułam takie uczucie jakbym chciala sie wypróżnić... Po paru sekundach doszedł, we mnie. Jak wyjął ze mnie penisa miał go brudnego, brudne było też łóżko i jego ręce...(wiadomo w czym...) to było straszne... o mało sie nie rozpłakałam, bylo mi tak wstyd;((( Nie wiem czy po tym wszystkim spróbuje jeszcze analu... Wydawalo mi się ze jestem wypróżniona... nie wiem dlaczego sie tak stało mój chłopak mowi zebym się nie przejmowala, ze nic się nie stalo ale mi się ciągle wydaje ze strasznie musialo go to obrzydzić... Co zrobić jesli bede chciala może w przyszlości spróbowac, zeby uniknac takich przygód?? Nawet sobie nie wyobrażacie jaki to był dla mnie wstyd...( Moze ktoś mial kiedys podobne przeżycie?(

Gość white jestes tam?
mam pytanie

Gość white jestes tam?
jak zerwaliscie? jak mozesz to napsz przebieg rozstania? ja wlasnie jestem na etapie ,,on kopnal mnie wdupe'' jestem ciekawa jak ten choooj to rozegra.to juz ponad 2 msc i ten chooojek naprawde ma mnie w dooopie :) w sumie to ja juz go tez chyba.

Gość white jestes tam?
aelin- lewatywa kochanie a nie tak o wpakowac penisa w pupe nie wyprozniona.idz d apteki kup taki sprzet do lewatywy...grosze. i nie przejmuj się kupą...co mają powiedzieć ludzie z innymi problemami?wez sie w garsc.

zwiazek na odległośc, bylismy ze soba chyba z poł roku, on zerwał, bo chciał wyjechac za granice i nie chciał mnie "zranić". nie wiem co jeszcze chcialabys wiedziec. po roku sie odezwał, bo rzuci,ła go dziewczyna!:D

Gość white jestes tam?
hahahqah to chujek hehehe ja sie rozstałąm sama bo mnie wkurwial bo 9 latach ;) byl nie fair wobec mnie. teraz w sumie jest ciezko ale przezyje :) nie wracaj do niego !!! albo pokaz ze stac cie na lepsze zwiazki! a planujesz wrocic?