Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfzzgazsaz

czy kępowałoby was to.Macie okres i tampona a facet

Polecane posty

Gość sdfzzgazsaz

robi wam minete.Uparl sie a ja bardzo dziwnie sie czulam.Czy tylko ja tak mam.?przeszkadzaloby wam to?

Gość oczywiście ...
rzyg

Gość w pogoni za lepszym sexem
o boże!!! co za beznadziejne pytanie?

Gość nie tylko ty
dla niektorych to problem, ale ja mam spoko bo moj facet sam mi tampona wyciaga i nie ma problemu.

Gość eszfc ca zfrt
spotykam sie z nim 2 miesiace...niby dbrze ze mnie akceptuje ale dziwnie sie czulam

Gość eszfc ca zfrt
ej ale ja mialam tego tampona podczas tego...wiec nie mial z tym kontaktu ale i tak dziwnie

Gość eszfc ca zfrt

Gość eszfc ca zfrt

Gość provokejszyn jak nic

Gość a twój facet nie rozumie
słowa NIE? Robi to wbrew tobie? Jesli tak, to jest po prostu gwałcicielem!!!

Ja bym nie pozwoliła na takie coś, zresztą ja się nie pozwalam dotknąć w miejscach intymnych jak mam okres, bo wtedy wszystko mnie boli

ja z moim facetem kochamy sie kiedy mam okres bo wtedy pozadanie wzrasta, naprawde :) kiedy mam tampona to poprostu mi go wyjmuje a po wszystkim idziemy razem wziasc prysznic :)

Gość tampon jest wlasnie
bardzo dobry na te dni jesli chodzi o mienete, zawsze mam go pod reka. Sam moj chlopak mnie namawia do zakaldania go w te dni;)

Ja biorę tabletki, więc jeśli mam okres to ejst naprawde skromny. W czasie okresu misiek nie robi mi minetki, a jedynie wyjmujemy tampona i jedziemyyyyy:D

skrzywdzona.----> kochacie się, to trochę jednak inaczej. Nie wyobrażam sobie żeby mi facet jeździł językiem po sznureczku od tamponu.... dla mnie to ohyda i tyle :D

Gość moj eks mi tak robil :)
nie przeszkadzalo mu to. wkladal sznurek do srodka i jechal :) mmm

Gość to jest obrzydliwe
spotykacie sie dopiero 2 miesiące a Ty już mu do łóżka wskoczyłaś ?

Gość W ogole tego nie rozumiem :(
to jest obrzydliwe jezus co za cnotki ja ze sowim mezem wyladowala w lozku po miesiacu a i tak bardzo staralismy sie przedlluzac ten moment

Gość gratulacje
niektore na 1 radce sie kochaja

Gość czarna tęcza
niktóre i owszem po pierwszej ale to już mega chemia i pożądanie, wtedy nie ważne jak facet ma na imię, ważne ze facet :P co do cnotek - dla mnie jak ktos 2 miesiace spotyka się, to poznaje partnera i zakochuje sie w nim, zaczyna sie chodzenie za rękę, pocałunki i pieszczoty. Seria lądowań w łóżku w ciągu 2 miesięcy świadczy o kurestwie i tyle jak szybko cię rzuci to sie nie zdziw

czarna tęcza 2 miesiac ei chodzenie za raczki bozesz ile macie lat do przedszkola chodzicie ??? ja po 3 tyg poznalam jego rodzine po miesiacu byl 1 sex i pierwszy raz jego rodzice na noc mnie zaprosili po pol roku wiedzielismy juz ze bedziemy razem zaczely sie rozmowy o slubie zareczynach po nastepnym roku byly zareczyny 2 lata od poznana slub bozesz jak ludzie maja doswiadczenie i wiedza czego chca i kogo chca to nie beda udawac i bawic sie w przedszkole bo tak wypada

sdfzzgazsaz nie lsuchaj tych glupich bab nie martw sie to ze sypiasz z nim po 2 mies znajomosci na pewno nie swiadczy o tym ze cie zostawi ja jestem juz szczesliwa mezatka od 5 lat :):)

Gość czarna tęcza
sama jesteś głupia baba udzielasz porad komuś kto jest wogóle niedojrzały do seksu, jakby była to nie zakładałaby takich topików jak ten :O

Gość hougo boss
jakby mnie panna dała na pierwszej randce zastanawiałbym się kiedy dawała poprzedniemu

Różni ludzie, różne fetysze ;) Skoro on to lubi, a Tobie nie przeszkadza to skąd pytania na forum? Jak Wam sie podoba ;)

czarna tęcza a ty co odazu bylas taka w sexie doswiadczoan oswiecona nic cie nie krepowalp nie dziwilo ?? wszystko wiedzialas?? dziewczyna 1 raz sie pewnie z czyms takim spotkala moze jest mloda dopiero zaczela sowja droge sexualna kazdy na poczatku moze zadawac glupie pytania bedac dojrzalym do sexu iamajac lat 15 20 czy nawet 30 lat dziewzyna tylko napisala ze dziwnie sie czula i to wszyskto i co to jest niedojrzale miec odczucia wzgledm sexu tak?

Gość Skrzep z miesiaczki
Facet nawet niema pojecia,ze krew przy miesiaczce nie jest taka jak bysmy sobie uciely palca,sory ,ale krew z miesiaczki smierdzi jak zdechly kurczak,czulam to od siebie jak od moich kolezanek gdy zmienialy przymnie podpaske.Cipka jest opuchnieta,czesto nawet wargi sromowe sa obolale,zmieniaja kolor na fiolet,nie u kazdej kobiety ale u sporo kobiet tak sie dzieje.Kto kurva chce lizac takie cipsko????????????