Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdasadf

dlaczego wyborca olechowskiego zagłosuje na kaczyńskiego

Polecane posty

Gość sdasadf

1. Komorowski ma stado dzieci i pewnie uważa, że dzięki temu jest bohaterem narodowym i że trzeba wspierać takie inicjatywy :o A inni jadą po Kaczyńskim że on nie ma dzieci :o Ja dzieci mieć nie będę i sobie nie pozwolę wmawiać, że coś jest ze mną nie tak, więc minus dla Komorowskiego.

Gość sdasadf
2. Komorowski nie zna żadnego języka obcego :o Już to widzę jak na spotkaniu nieformalnym przywódców wszyscy będą nawijać po angielsku a on jeden będzie siedział z tłumaczem :o

Gość a tak poza tym to
wyborca Olechowskiego nie ma pojęcia o programie wyborczym Olechowskiego, choć akurat Olechowski przedstawił go bodaj najdokładniej sposród kandydatów, a jeśli nawet ma pojęcie o programie Olechowskiego to nie identyfikuje się z programem Olechowskiego, ale z Olechowskim, który, jak wiadomo, ma przyzwoitą liczbę dzieci dwóch.

Gość sdasadf
3. Żona Komorowskiego powiedzmy delikatnie mówiąc nie jest reprezentacyjna. Jeżeli ktoś nie potrafi o siebie zadbać to...

Gość sdasadf
4. Komorowski ma "duszę związkowca i strajkowicza" - przyjadą do niego górnicy z KGHM, że chcą 50% podwyżki albo 10-letnią gwarancję zatrudnienia, a on wyjdzie i ich utuli bo to przecież jego elektorat - robotnicy z rodzinami, którym się należy. Ja skończyłem trudne studia ale w przeciwieństwie do nich nikt mi da odprawy czy gwarancji zatrudnienia, nawet umowy o pracę nie dostanę i nie stać mnie na założenie rodziny.

Gość a tak poza tym to
Olechowskiemu jakoś nie przeszkadzają te rzeczy, co wyborcy Olechowsiego, stąd jego głos na Komorwskiego w drugiej turze, ale to Olechowski, który przecież nie jest właścicielem głosów wyborców Olechowskiego.