Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klara69

spóżniająca się miesiączka

Polecane posty

6 czerwca(miałam wtedy [b]dni płodne[/b]) kochałam się z moim chłopakiem z prezerwatywą,on nie miał wytrysku więc nie miałam żadnego kontaktu ze spermą! biorę od ponad pół roku tabletki [b]Castagnus[/b] na regulacje miesiączek i zespół napięcia przedmiesiączkowego,na przełomie maja/czerwca nie brałam przez kilka dni tych tabletek,ostatnia miesiączka spóźniła mi się o 1 dzień,teraz żyję trochę w stresie bo powinnam dostać wczoraj miesiączkę a jej nie dostałam. Może jest to spowodowane tym,że nie brałam przez pewien czas tych tabletek,normalne objawy przedmiesiączkowe miałam typowe dla mojego organizmu czyli obrzęk piersi i bóle głowy niestety miesiączki nie ma. Nie wiem czy mam powód do obaw. Zaznaczę,że dziś próbowałam domowych metod wywoływania miesiączki a zaczęłam od[b] 2 tabletek aspiryny[/b] i od gorącej kąpieli a skończyłam na melisie i gorącym termosie na podbrzuszu.

nie mam 14 lat mam 18,prezerwatywa nie pękła więc nie wiem jak to możliwe,może mi wytłumaczysz bo czegoś nie rozumiem w takim razie

Zanijm zaczniesz uprawiac sex to dowiedz się skąd się biora dzieci i nie zakładaj tak głupich tematów na forum :) Dzieci nie biora się z powietrza... jak mozesz byc w ciązy skoro nie miał wytrysku i miał gumkę??? Pomyśl logicznie