Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szukam szukam

Kto poleci dobre meble?

Polecane posty

Go艣膰 szukam szukam

Poszukuj臋 sklepu w kt贸rym przez internet mo偶na kupi膰 meble. Chodzi mi o meble do salonu. Mo偶ecie poleci膰 co艣 dobrego? B艂agam tylko nie Ikea ani chi艅skie meblelki z nalepk膮 "polskiego producenta" bo i z tym si臋 spotka艂am. W necie jest tego mn贸stwo ale nie chc臋 trafi膰 na tandet臋 kt贸ra p贸艂 roku wytrzyma, a potem nie mo偶na na nie patrze膰. Je艣li chodzi o cen臋 to tak 艣rodek:-) Z g贸ry dzi臋kuj臋:-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szukam szukam
ludzie nie kupujecie mebli? Pom贸偶cie:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kochana ja bym Ci ch臋tnie
pom贸g艂 ale ... Popatrz na to na trze藕wo. 90% mebli na rynku to pa藕dzierz i nie chodzi o jakie艣 tam wykonanie a materia艂 . Materia艂 to p艂yta wi贸rowa i tu ceny do艣膰 rozbie偶ne od p艂yty 16mm foliowanej do lakierowanej fornirowanej 18mm . Najlepsze by艂yby meble ze sklejki b膮d藕 drewna ale tu cena b臋dzie kosmiczna. Z racji tego 偶e mebli drewnianych jest ma艂o to mimo astronomicznej ceny mog膮 by膰 wykonane tandetnie. Najlepsze meble by艂y by na 艂膮czenie bezklejowe http://www.finewoodworking.com/uploadedImages/Fine_Woodworking_Network/Image_Resources/Web_Only/99926869_md.jpg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam szukam
Dzi臋kuj臋 za ch臋ci:-) w艂a艣nie meble drewniane za bardzo nie s膮 w艂a艣ciwe dla mojego portfela w tym momencie. A je艣li chodzi o sklejki, p艂yty itd to za choler臋 si臋 na tym nie znam. G艂贸wnie potrzebuj臋 wygodnego naro偶nika lub sofy 3 os wygodnej bardzo. I te偶 nie sk贸ra ale raczej gruby mocny materia艂. Do tego stolik pod tv, 艂awa. Potrzebuj臋 konkretnej nazwy sklepu/producenta gdzie znajd臋 co艣 przez kogo艣 sprawdzonego:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam szukam
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pepinkaaa
www.marchicucine.de

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pepinkaaa
ups nie wchodzi teraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piekne rzeczy sa w almidecor
ale drogie niestety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsara
A patrzy艂a艣 na arismebel.pl? Maja tam niesamowite sofy. Pierwszy raz widzia艂am tam tak niesamowicie wystylizowane meble. fajnie po艂膮czyli tradycyjny styl z nowoczesnym designem. Moim faworytem jest tam niebieska sofa z czerwonymi akcentami i poduszkami w kwieciste wzory.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luca2222
Powiem szczerze, 偶e p艂aka膰 mi si臋 chcia艂o zawsze jak chodzi艂em po tych sieciowych salonach meblowych...wsz臋dzie to samo...;P Tylko z inn膮 metk膮, no bez kitu. Ostatnio za to odkry艂em ciekawe miejsce w Opolu na ul. Lipowej 3 (www.meblownia.net). Polecam. Designerskie meble, w tym sto艂y, krzes艂a, sofy, fotele...du偶y wyb贸r. A ceny bardzo przyjemne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sccs
Ja to jestem wyczulony na chi艅szczyzn臋, tak偶e meble wybiera艂em do艣膰 d艂ugo, 偶eby tylko omin膮膰 te fabrykowane w Azji. Uda艂o si臋 znale藕膰 firm臋 Rosanero ( www.rosanero.pl ), w sumie to pierwszy raz o niej s艂ysza艂em. Oni maj膮 meble we w艂oskim standardzie, ale robione s膮 one w Polsce, zgodnie z zam贸wieniem klienta. Dobra obs艂uga, design nietuzinkowy, ich bym poleca艂 jak co艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
r贸znie to bywa, u mnie kuchnia dla przyk艂adu by艂a do艣膰 niewymiarowa i meble na wymiar w warszawie mia艂am robione - http://remonty-meble.pl - a 偶e 艂adne mieli, to przy urz膮dzaniu salonu i pokoju tez u nich sie zaopatrzy艂am. Jako艣ciowo i wizualnie fajnie to wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja ci mog臋 poleci膰 super meble kt贸re maj膮 w salonie meblowym Varsovia. U nich kupisz wszystkie meble potrzebne do salonu, pokoju dziennego i sypialni. Maja r贸wnie偶 du偶膮 ofert臋 wygodnych materacy do sypialni. Z takich mebli b臋dziesz zadowolona. Na stronie maj膮 du偶o zdj臋膰 mebli, przejrzyj sobie http://www.meble-varsovia.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
generalnie zale偶y czego potrzebujesz . ja ostatnio chcia艂am zmieni膰 co nieco w pokoju swojej c贸reczki i szuka艂am mebli do pokoju dzieci臋cego i szczerze powiem, 偶e naszuka艂am si臋 ca艂kiem sporo, ale koniec ko艅c贸w uda艂o si臋 wszystko znale藕膰 tutaj http://meblemoll.pl/ - jak kto艣 nie zna to koniecznie trzeba zobaczy膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobre, eleganckie I niedrogie meble znajdziesz w sklepie http://www.tresmeble.pl/ Ja u nich w Garwolinie kupi艂am meble wypoczynkowe do salonu. S膮 bardzo eleganckie i wygodne. Wejd藕 sobie na ich stron臋 i zobacz pe艂na ofert臋. Na pewno co艣 ci przypadnie do gustu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobre meble to tylko robione przez stolarza. Mi robi艂 wszystko do nowego domu pan z rynku. Powiem wam 偶e jestem bardzo zaskoczona bo wysz艂o pi臋knie. Dam wam tel do niego i maila 790899070 mebgon@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprawd藕 http://galeria.heban.pl/ . Je艣li chodzi o dobre meble, to ten salon raczej nie ma wielkiej konkurencji. W ofercie posiada tylko produkty renomowanych producent贸w polskich i europejskich o kt贸rych trwa艂o艣膰 i wygl膮d raczej nie trzeba martwi膰 si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprawd藕 ofert臋 http://meble-wojcik.com/ Maj膮 szeroki i zr贸偶nicowany wyb贸r mebli o wysokiej jako艣ci w ca艂kiem przyst臋pnych cenach. Na pewno znajdziesz tam co艣, co Ci臋 zainteresuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdy ju偶 straci艂em nadziej臋 na to, 偶e b臋d臋 mia艂 wymarzone meble to od znajomego dowiedzia艂em si臋 o tej firmie www.luviomeble.pl . Robi膮 meble na zam贸wienie nawet najbardziej wymagaj膮cego klienta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agatha_1
Polecam odwiedzi膰 salon 艁uk-Pol w Gnie藕nie przy Kiszkowskiej 8. Solidne meble w rozs膮dnych cenach. Bezpo艣rednio od producenta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Dobre meble wysokiej klasy s膮 w Art deco w home concept. Kupi艂am tam p贸艂 roku temu meble dla siebie i jestem z nich mega zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emmaa
Dnia 23.03.2019 o 14:03, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Dobre meble wysokiej klasy s膮 w Art deco w home concept. Kupi艂am tam p贸艂 roku temu meble dla siebie i jestem z nich mega zadowolona

zgadzam sie! choc ja nie w art deco tylko w divani ale tez home concept. Meble sie fajnie prezentuja i zamierzam tez isc do tej galerii gdy bede planowala remont lazienki, wedlug mnie pracuja tam sami fachowcy bo profesjonalnie mi聽doradzili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyna

Kupi艂am niedawno meblo艣ciank臋 z Kieleckiej Fabryki Mebli, jest doskona艂a, idealnie pasuje do salonu, go艣cie te偶 s膮 zachwyceni.

Udost臋pnij ten post