Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukam

Kto poleci dobre meble?

Polecane posty

Gość szukam szukam

Poszukuję sklepu w którym przez internet można kupić meble. Chodzi mi o meble do salonu. Możecie polecić coś dobrego? Błagam tylko nie Ikea ani chińskie meblelki z nalepką "polskiego producenta" bo i z tym się spotkałam. W necie jest tego mnóstwo ale nie chcę trafić na tandetę która pół roku wytrzyma, a potem nie można na nie patrzeć. Jeśli chodzi o cenę to tak środek:-) Z góry dziękuję:-)

Gość szukam szukam
ludzie nie kupujecie mebli? Pomóżcie:-)

Gość Kochana ja bym Ci chętnie
pomógł ale ... Popatrz na to na trzeźwo. 90% mebli na rynku to paździerz i nie chodzi o jakieś tam wykonanie a materiał . Materiał to płyta wiórowa i tu ceny dość rozbieżne od płyty 16mm foliowanej do lakierowanej fornirowanej 18mm . Najlepsze byłyby meble ze sklejki bądź drewna ale tu cena będzie kosmiczna. Z racji tego że mebli drewnianych jest mało to mimo astronomicznej ceny mogą być wykonane tandetnie. Najlepsze meble były by na łączenie bezklejowe http://www.finewoodworking.com/uploadedImages/Fine_Woodworking_Network/Image_Resources/Web_Only/99926869_md.jpg

Gość szukam szukam
Dziękuję za chęci:-) właśnie meble drewniane za bardzo nie są właściwe dla mojego portfela w tym momencie. A jeśli chodzi o sklejki, płyty itd to za cholerę się na tym nie znam. Głównie potrzebuję wygodnego narożnika lub sofy 3 os wygodnej bardzo. I też nie skóra ale raczej gruby mocny materiał. Do tego stolik pod tv, ława. Potrzebuję konkretnej nazwy sklepu/producenta gdzie znajdę coś przez kogoś sprawdzonego:-)

Gość szukam szukam
up

Gość pepinkaaa
www.marchicucine.de

Gość pepinkaaa
ups nie wchodzi teraz

Gość piekne rzeczy sa w almidecor
ale drogie niestety.

Gość dsara
A patrzyłaś na arismebel.pl? Maja tam niesamowite sofy. Pierwszy raz widziałam tam tak niesamowicie wystylizowane meble. fajnie połączyli tradycyjny styl z nowoczesnym designem. Moim faworytem jest tam niebieska sofa z czerwonymi akcentami i poduszkami w kwieciste wzory.

Gość Luca2222
Powiem szczerze, że płakać mi się chciało zawsze jak chodziłem po tych sieciowych salonach meblowych...wszędzie to samo...;P Tylko z inną metką, no bez kitu. Ostatnio za to odkryłem ciekawe miejsce w Opolu na ul. Lipowej 3 (www.meblownia.net). Polecam. Designerskie meble, w tym stoły, krzesła, sofy, fotele...duży wybór. A ceny bardzo przyjemne.

Gość sccs
Ja to jestem wyczulony na chińszczyznę, także meble wybierałem dość długo, żeby tylko ominąć te fabrykowane w Azji. Udało się znaleźć firmę Rosanero ( www.rosanero.pl ), w sumie to pierwszy raz o niej słyszałem. Oni mają meble we włoskim standardzie, ale robione są one w Polsce, zgodnie z zamówieniem klienta. Dobra obsługa, design nietuzinkowy, ich bym polecał jak coś.

Gość gość
róznie to bywa, u mnie kuchnia dla przykładu była dość niewymiarowa i meble na wymiar w warszawie miałam robione - http://remonty-meble.pl - a że ładne mieli, to przy urządzaniu salonu i pokoju tez u nich sie zaopatrzyłam. Jakościowo i wizualnie fajnie to wygląda.

Gość gość
ja ci mogę polecić super meble które mają w salonie meblowym Varsovia. U nich kupisz wszystkie meble potrzebne do salonu, pokoju dziennego i sypialni. Maja również dużą ofertę wygodnych materacy do sypialni. Z takich mebli będziesz zadowolona. Na stronie mają dużo zdjęć mebli, przejrzyj sobie http://www.meble-varsovia.pl/

Gość gość
generalnie zależy czego potrzebujesz . ja ostatnio chciałam zmienić co nieco w pokoju swojej córeczki i szukałam mebli do pokoju dziecięcego i szczerze powiem, że naszukałam się całkiem sporo, ale koniec końców udało się wszystko znaleźć tutaj http://meblemoll.pl/ - jak ktoś nie zna to koniecznie trzeba zobaczyć :)

Gość gość
dobre, eleganckie I niedrogie meble znajdziesz w sklepie http://www.tresmeble.pl/ Ja u nich w Garwolinie kupiłam meble wypoczynkowe do salonu. Są bardzo eleganckie i wygodne. Wejdź sobie na ich stronę i zobacz pełna ofertę. Na pewno coś ci przypadnie do gustu.

Gość gość
Dobre meble to tylko robione przez stolarza. Mi robił wszystko do nowego domu pan z rynku. Powiem wam że jestem bardzo zaskoczona bo wyszło pięknie. Dam wam tel do niego i maila 790899070 mebgon@o2.pl

Gość gość
Sprawdź http://galeria.heban.pl/ . Jeśli chodzi o dobre meble, to ten salon raczej nie ma wielkiej konkurencji. W ofercie posiada tylko produkty renomowanych producentów polskich i europejskich o których trwałość i wygląd raczej nie trzeba martwić się

Gość gość
Sprawdź ofertę http://meble-wojcik.com/ Mają szeroki i zróżnicowany wybór mebli o wysokiej jakości w całkiem przystępnych cenach. Na pewno znajdziesz tam coś, co Cię zainteresuje.

Gość gość
Gdy już straciłem nadzieję na to, że będę miał wymarzone meble to od znajomego dowiedziałem się o tej firmie www.luviomeble.pl . Robią meble na zamówienie nawet najbardziej wymagającego klienta.

Gość Agatha_1
Polecam odwiedzić salon Łuk-Pol w Gnieźnie przy Kiszkowskiej 8. Solidne meble w rozsądnych cenach. Bezpośrednio od producenta.

Gość gość

Dobre meble wysokiej klasy są w Art deco w home concept. Kupiłam tam pół roku temu meble dla siebie i jestem z nich mega zadowolona

Gość emmaa
Dnia 23.03.2019 o 14:03, Gość gość napisał:

Dobre meble wysokiej klasy są w Art deco w home concept. Kupiłam tam pół roku temu meble dla siebie i jestem z nich mega zadowolona

zgadzam sie! choc ja nie w art deco tylko w divani ale tez home concept. Meble sie fajnie prezentuja i zamierzam tez isc do tej galerii gdy bede planowala remont lazienki, wedlug mnie pracuja tam sami fachowcy bo profesjonalnie mi doradzili

Gość Martyna

Kupiłam niedawno meblościankę z Kieleckiej Fabryki Mebli, jest doskonała, idealnie pasuje do salonu, goście też są zachwyceni.