Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem leniem;/

studia zaoczne psychologia badz resocjalizacja warszawa

Polecane posty

Gość jestem leniem;/

Chciałbym iść na studia zaoczne właśnie do Warszawy i tylko do Wawy,tylko boje się,ze się nie dostane..;/ Na świadectwie mam 6 dwój,moja średnia to 3,2...Matura matma 54%,polski 55%,WOS 60% i angol...najsłabiej 45%... Czy jest szansa,że się dostanę? Proszę o podpowiedz.

Gość jestem leniem;/
poprawka pięć dwój...;/

Gość przypierdalam się
jak jesteś leniem to nie wybieraj sobie zawodów łączących się z odpowiedzialnością za czyjeś zdrowie psychiczne :o

Gość byłem leniem;/
Ludzka psychike....Mam mega gadane i jestem inteligentny,a chyba to sie liczy na takich studiach. Jesli nadal bede leniwy,to mnie wywala,proste,ale pytanie czy jest szansa,ze mnie w ogole przyjma? Dostalem kopa od zycia,teraz czas na zmiany.Zmienie pseudo na "bylem leniem". Oczekuje na inne popowiedzi.

Gość jestem leniem;/
lubie sie onanizować

Gość ktoś9429
Hej, również mam pytanie co do psychologii. Chcę się wybrać na psychologie zaoczną we Warszawie, ale zbytnio nie orientuję co i jak.. Czy ktoś moze mi pomóc ?

Gość gość
Sprawdzaliście ofertę SANu na Łuckiej 11? Ja tam studiuję na drugim roku i jest na prawdę fajnie. Kumpela poleciła mi tą uczelnię i się nie zawiodłam. Codziennie utwierdzam się w tym, że psychologia to mój wymarzony kierunek. Zobaczcie też filmik o uczelni http://www.youtube.com/watch?v=IZVBNWHrgqs

Gość gość
To nie są studia dla leni, szczególnie jak chcesz coś osiągnąć w tych zawodach. Spróbuj pedagogikę albo administrację.