Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wychylybymy

2 metry wzrostu :(

Polecane posty

Gość a mozeeee
sklep internetowy?

Gość niski chlopak 167
ja mam 167 i to jest dopiero problem, choć z drugiej strony nie mam przynajmniej problemu z niechcianymi adoratorkami, jestem dla kboiet jak powietrze

Gość ja mam 167 i jestem
kobietą. 😭 zawsze chciałam mieć ok 175. Więc autorze, możesz mi oddać ok 8 cm. Będziesz wtedy miał 190, później oddasz trochę osobie wyżej i tak powolutku dojdziesz do swojego wymarzonego wzrostu. :)

Gość Wychylbymy
No, chciałbym oddać pare centrymetrów. A może wiecie, jak zrobić abym przestał rosnąć, albo jak wzrost obniżyć, a może są jakieś operacje na pomniiejszenie wzrostu ?

Odnośnie ' skracania' człowieka - jeszcze o takim zabiegu nie słyszałam ale jeśli by się kierować tym, co się w filmach widzi ( hm) to będzie to prawdopodobnie polegało na usunięcie pewnej części kości długiej. Stąd wnioskuję, że może to być skrócenie kości podudzia lub kości udowej. I, jak można się łatwo domyśleć jest to poważna inwazja i wątpię że ktokolwiek się na nią decyduje żeby być te parę centymetrów niższym... nie mówiąc już o kosztach takiej operacji i możliwościach powikłań. Takze Autorze zaakceptuj siebie bo wysoki mezczyzna to przystojny mezczyzna:)

Gość Wychylbymy
A jjakieś obniżenie wzrostu, poza operacją, no nie wiem picie kawy itp ?

Gość laaskaa
na zahamowanie wzrostu sa dobre wszystkie nałogi:O po za tym chciałabym sprostować, przystojni mężczyźni mieszczą sie w granicach 175-195-200 cm, zbyt wyrośniety chlop nie wygląda normalnie...

Gość Wychylbymy
dokjładnie, ja będe miał jakieś 205 cm może 210 max

Gość neo7777
Ona2222 w kazdym razie nie zastanawiaj sie wtedy tylko pisz, na razie

Gość Wychylbymmy
Pomożecie mi gdzieś te spodnie- rurki na mój rozmiar znaleźć, czy można w ogóle takie coś zamówić ?

Gość Nawojka Słowianka
Autorze!... Nie lamentuj nad swoim wzrostem! Ogromnie podobają mi się bardzo wysocy mężczyźni, kobiet o podobnych preferencjach jest naprawdę sporo :) Pamiętaj- każda potwora znajdzie swego amatora :) Trzymam kciuki za Ciebie :) Slava!

Miałam kiedyś tak wysokiego kolegę, jak z nim rozmawiałam to bolała mnie szyja od patrzenia w górę, ale nigdy nie odnosiłam się do jego wzrostu na tyle źle, by mu dać to do zrozumienia. Normalny wysoki chłopak, ot tyle. W dodatku sympatyczny. I takich dużych się nie zapomina, więc postaraj się traktować wzrost jako zaletę!! ;-)