Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wychylybymy

2 metry wzrostu :(

Polecane posty

Gość Wychylybymy

Więc tak w wieku 16 lat mam 198 cm wzrostu ; /. Dla mnie to jest załamka, a już mówię dlaczego. Po pierwsze, nawet jakbym chciał uprawiać jakiś sport, to nie mogę, gdyż mam problemy z kręgosłupem-dyskopatię. A drugi to ten najgorszy problem. Dodam, że jestem gruby, ale tego po mnie, aż tak bardzo nie widać. A ten najgorszy problem, to taki, że, gdy idę ulicą ludzie patrzą się na mnie, jak na jakiegoś odludzia ; /. Czuje się wtedy bardzo niekomfortowo i nieswojo ;/ Źle się też czuje w szkole, gdy czasami jestem wyśmiewany przez innych z powodu mojego wzrostu. Kompletna załamka i brak poczucia wiary w siebie ;/. Nie daje sobie już z tym rady ;/

a tak na serio to zacznij ćwiczyć zapisz sie na siłke jak sie wstydzisz to poćwicz najpierw w domu wzmocnij mięśnie kręgosłupa i zrzuć pare kilo, babeczki polecą na ciebie chwal sie, że masz 20cm pyte :P

Gość magiczny karp
to nie jest temat na uczuciowy raczej. Daj spokój, za kilka lat to twoje "dwa bez dwóch" nikogo specjalnie ani bawić ani dziwić nie będzie.

Gość kobiety uwielbiają wysokich
facet, gówniarz jesteś, podrośniesz docenisz nie każdy musi wyczynowo sport uprawiać, biegać, pływać czy jeździć na rowerze rekreacyjnie chyba możesz:)

Gość kobiety uwielbiają wysokich
*podrośniesz nie było zbyt trafnyn słowem tutaj, dojrzejesz docenisz:)

Gość v thr
oj przykro mi, wiadomo ze niscy sa najlepsi :D

Gość Antybristler
Pożycz mi troche cm! ja mam 17 lat i mam 160cm wzrostu :/

Człowieku ciesz się z tego,fakt że będziesz w życiu raczej nie śmiały ale masz super warunki do sportu,ja mam 196 i ważę w tej chwili 115 kg i nie mam tłuszczyku bo uprawiam sport,unikaj siłowni bo może i na głowę paść i wpakujesz się w prochy a wtedy już po ciebie,zajmnij się koszykówka albo siatkówka ale najpierw zacznij biegać i rowerek ,w wieku 20 lat będziesz wyglądał super,ja już praktycznie od 16 lat nie urosłem ani centemetra ale za to z misowatej postury zaczęła mi się robić męska postura i jak będziesz o nią dbał to do 40 nie masz się o co martwić.

Gość v thr
ona, ja cie znam, widzialam w zeszla niedziele po mszy obciagalas w krzakach proboszczowi

interesujacy scenariusz jak przystalo na niespelnionego marzyciela:) podziwiam wene tworcza

Gość v thr
no niestety, tak to jest, jak dajesz swoje foty w necie to ktos moze cos na twoj temat ujawnic

Gość nie martw sie
ja mam narzeczonego o tym samym wzroscie co ty. I ciesze sie, ze tyle ma, zawsze chcialam miec wysokiego faceta bo sama jestem wysoka. A dla innych jego wzrost robi wrazenie. I w ogole jest taki dumny i wyglada jakby byl napakoway. Nie mart sie, wez sie za sport.

v thr no niestety, tak to jest, jak dajesz swoje foty w necie to ktos moze cos na twoj temat ujawnic jestem przerazona tym faktem:-o

Gość Nie martw się czymś takim..
Jest wiele ładnych, wysokich dziewczyn, które mają kompleksy, bo są wyższe lub równe facetom i nie chcą przez to chodzić na obcasach. Będziesz w stanie uleczyć kompleks niejednej z nich :) Sama z kolei chciałabym być wyższa, bo mam tylko 161 cm, ale jakoś trzeba z tym żyć. :) A co do Ona2222 - to masz bardzo ładny kolor oczu :) A tak z ciekawości, ile masz wzrostu, skoro Twój facet ma 202 cm?

Jestem z samego centrum Polski:) Jestem dosc wysoka - mam 176 cm nie jest to wielkie halo ale tragedii tez nie ma:) Na poczatku ciezko bylo sie przyzwyczaic do Jego wzrostu teraz jest cudownie, czuje sie przy nim jak mala dziewczynka ale za to jaka bezpieczna:)

ona2222 a co ma wzrost do bezpieczeństwa? jak jest wysoki i chudy to wygląda to według mnie tragicznie.

Gość Prawie Bogaty
Hej! Udało mi się kupić Polskiego Fiata 126p (dokładniej 126el) z 2000 roku (kolor pomarańczowy). Pracuje, MAM prace, stać mnie na luksus jaki jest auto.... Problem w tym,że znajomi przestali ze mną rozmawiać. Większość nie ma pracy, albo ich nie stać na samochód (zarabiaja po 900 zł, z czego wszystko idzie na opłaty albo ich żony/dzieci). Przecież to nic, złego jak ktoś się bogaci? Nie unoszę się, jeżdżę zgodnie z przepisami... Jak mam odzyskać znajomych? Czyżby byli zazdrośni o auto i to, że pracuję w czasach kryzysu, mam własne auto z radioodtwarzaczem, ogrzewaniem i welurową tapicerką?

Słońce..nie wzrost sie liczy, a wnetrze. Podaj mi prosze swoje gadu, alebo sam napisz na moj. Mam podobny problem, ale nie tkwi we wzroscie... 24333070

Słońce..nie wzrost sie liczy, a wnetrze. Podaj mi prosze swoje gadu, alebo sam napisz na moj. Mam podobny problem, ale nie tkwi we wzroscie... 24333070

Gość dgasdgfsdfasd
2 metry-hmm co ja bym dał żeby tyle mieć. Mam około 210 ale niestety mi już się one do niczego nie przydają :( A na dodatek jestem chudy i przez to wyglądam na jeszcze wyższego niż jestem w rzeczywistości,więc to że jesteś grubszy to się ciesz bo jak był byś bardzo chudy to by było gorzej-więc jeden plus tego że jesteś grubszy.A co do głupich reakcji i komentarzy musisz przywyknąć chociaż nie będzie to łatwe-też mnie to tak strasznie wkurwia że czasem aż nie mogę(i tu mój mały apel do przechodniów jak was ktoś taki minie czy też wyprzedzi na chodniku to zróbcie trochę dłuższą przerwę zanim skomentujecie nasz wzrost-to słychać co mówicie!!) Moja rada jaką może ci dać ktoś taki jak ty,to mniej te wszystkie komentarze itp. głęboko w dupie bo zwracając na nie uwagę tylko robisz się bardziej zakompleksiony. Powodzenia :)

Ludzie się śmieją z wysokich bo im zazdroszczą,wśród Słowian wysoki wzrost jest czymś normalnym,nie żyjemy w Japonii albo w Chinach żeby wzbudzał sensacje

Gość dgasdgfsdfasd
PGR hehehe Niby wszystko się zgadza to co piszesz ale w rzeczywistości jest inaczej.Uwierz mi bo wiem co mówię i wiem jak ludzie(oczywiście nie wszyscy)reagują na mój widok.