Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ukladanie wlosow na szczotce

Polecane posty

zalezy mi zeby jutro ladnie uczesac sobie wlosy, fryzjer odpada macie jakies rady ? mam wlosy do ramion, chcialabym je jakos na szczotce okragles wysuszych da sie jakos tak zeby podniesc wlosy u nasady ? zeby nie wygladaly na takie przylizane? prosze o rady

ale moze uda mi sie ze nie zmokne :) jak suszyc wlosy zeby podniesc u nasady ? glowa w dol, , czy szczotka tak jakby podnosic i suszyc ?

Gość slonecznikowa
po pierwsze nalezy suszyc wlosy pochylakac glowe i spuszczajac wlosy po drugie zakup porzadna gruba powtarzamn gruba szeroka szczotke i ta szczotka podwijaj koncowki zawin wlosy a potem pociagnij szczotke na dol i znowu zawin wlosy i pociagnij na dol i tak kilka razy jedna grupe wlowo uzywajac tylko szczotki nie pomagaj sobie rekoma zeby podnies od nasady zbieramu troche wlosy szcztaka na czubku glowy podnosimy i podgrzewamy suszarka kurcze nie wiem jak wyjasnic przejdz sie pare razy do fryzjea posiedz to zobaczysz jak to sie robi

nie mam lokowki, dlatego chcialam jakos podzialac okragla szczotka, mam tez suszarke z tzw dyfuzorem, choc tego wynalazku do tej pory nie uzywalam za duzo :) ogolnie nie robie za duzo z wlosami, czesto susza mi sie same, a to chyba blad, bo takie oklapniete sa, bylam ostatnio u fryzjera podciac i wycieniowac, teraz chcialabym je jutro jakos ladniej ulozyc :)

Gość przyszła niedoszła fryzjerka
no bierzesz szczotke okrągłą, podnosisz pasmo włosów, nakładasz to pasmo na tą szczotkę od samego dołu, suszysz i przy nasadzie kręsisz i wyciągasz je go góry. Ne wiem jak ci to lepiej napisać :)