Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhmmmmmmmmm

Farbowanie

Polecane posty

Gość mhmmmmmmmmm

Witam. Czy ktora z Was maluje sobie wlosy sama? Mam dylemat poniewaz chcialam zmienic juz kolor a do fryzjera musialabym teraz czekac ponad tydzien najbidniej.. Mam rozjasniane wlosy juz od dluzszego czasu , chcialam teraz troche przyciemnic. Z tym ze mam w tej chwili odrosty na jakies 2m i tu pytanie. Czy kolor mi wyjdzie i czy bedzie roznica miedzy pomalowany odrostami a reszta ?

Gość mhmmmmmmmmm
Naturalne mam ciemny blond, w tej chwili jadny blond... a chcialam zeby wyszedl mi wlasnie kolor posredni... troche jasniejszy od naturalnych a ciemniejszy od blondu... i co tu by zaradzic ? :(

Gość mhmmmmmmmmm
up up

Gość ewald
kup sobie loreal casting creme gloss. rozjasni ci odrobine twoje i przyciemni rozjasnione, np sloneczny blond, swietlisty blond albo miodowy blond, ewentualnie perlowy blond.

Gość mhmmmmmmmmm
Wlasnie taki miodowy mi sie marzy... Bardzo chcialabym zeby mi wyszedl natych moich kudełkach. Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz jutro ide na poszukiwanie tej farby:)

Gość ewald
nie ma za co :) te farby sa super, nie pozalujesz! sama mam na glowie ciemny blond (ale z castingow ciemne sa naprawde ciemne, wiec polecam jasniejsze)

Gość ewald
tylko nie ciemny blond, on wychodzi strasznie ciemny. perlowy na pewno niewpada w rudy, i wydaje mi sie ze swietlisty/sloneczny nie wpadaja, ewentualnie moze miodowy.

Gość mhmmmmmmmmm
Sadzisz ze ten perlowy przyciemni mi jasny i rozjasni odrosty? ? Boje sie tylko zeby w jakis pomarancz nie wpadalo ;p Wlasnie wybieram sie do miasta pewnie nad tymi farbami bede stala pol godziny.. heh

Gość provokejszyn jak nic
ja bym wybrala miodowy karmel..... podejzrewam ze ta farba bedzie ci sie zm,ywac z tych blond wlsowo i przedzej czy pozniej bedzie widac roznice ,aczkowlie kniemkoniecznie ta roznica musi byc razaca....z mojeg odowswiadczenia wynika ze braz polozony na blond bardzo ladnie wyglada zwlaszcza ,po kilku myciach i powinnas otrzymac wlasnie taki miodowy kolorek.....

farba nie rozjasnisz cimenych blond wlosw na jasny blond ,wiec zapomnij o tym perlowym.

Gość mhmmmmmmmmm
teraz to zglupialam... ten miodowy karmel mi sie ciemny wydaje na opakowaniu... i jakby w rudy wpadal... a ponoc po malowaniu jeszcze ciemniejsze wlosy wychodza o jakies 2 tony... :| nie chce bardzo ciemnych.. :(

ale z blondu bardzo szybko taki kolor sie zmywa...... tak sugerujac sie nazwa kolor nie powinien byc ''rudawy''

Gość mhmmmmmmmmm
zlocisty bez tez jest ladny.... juz sama nie wiem

Gość mhmmmmmmmmm
no wiec tak... :) Zdecydowalam sie jednak na ten perlowy blond.... I wyszlo super!!! Odrosty nabraly jasnych refleksow a jasny blond sie przyciemnil wyszlo niemalze jak na zdjeciu. Ogolnie jestem zadowolona i nie zaluje... karmelkowe miodowe wyszlyby chyba jednak za ciemne... Polecam farby L'oreala naprawde!!!!