Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr dzik

Jest jedna

Polecane posty

Gość riiiiiiiksssssssssss
HWDP :p

Gość no patrz hipokryto
gdyby nie te czarnuchy ktore trzeba wytluc nawet bys nie wiedzial co to jest hip-hop

Gość no patrz hipokryto
nie ma za co, polecam sie na przyszlosc :)

"riiiiiiiksssssssssss HWDP :P" Jeżeli już, to "CHWDP", tłuku. Jeszcze kiedyś policja będzie Ci potrzebna, bo coś Ci się stanie.. A wedy przyjdziesz w łachę.

A no może i mądra. ;) Tak samo - pisze się "fotoradarem" - razem. I "wikipedii" prze dwa "i". Oj, Dziku :P Do nauki :P

na pewno? fotoradar a foto radar nie określa mi że to błąd komputer:D

Tak, na pewno. :) Bo istnieją w języku polskim wyrazy "foto" i "radar" oddzielnie. Ale u Ciebie była mowa o tym prędkościomierzu u policji, tzn. fotoradarze, pisanym razem :)

Gość widzisz i nie grzmisz...
hehe dzik, ty geju. Jestes z pokolenia JP? Posluchaj muzyki z przeslaniem. Chociaz madry czlowiek wyciagnie madre przeslanie nawet z takiej gownianej firmy czy rycha peji. No ale ty chyba nie jestes silny i madry.

Nie, nie sprawdzam słownika. Ja noszę słownik w głowie :) I nie mam numeru do profesora Miodka. I on nie zajmuje się pierdołami. To jest nie do pomyślenia, żeby w ojczystym języku nie umieć się poprawnie porozumiewać jak całe to durne pokolenie tłuków JP. Nie lubię rapu ani hip-hopu. Ale są gusta i guściki i nic do Ciebie oraz Twoich upodobań nie mam, jednakże błagam - pisz poprawnie, bo na kilometr wieje Peją. (To nie był komplement;) )