Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr dzik

Jest jedna

Polecane posty

jaka szybka przesyłka :D to na pewno poczta go nie dostarczyła:D słownika

wródzmy :D do tematu co oznacza HWDP bo tylu mądrych ludzi :D niech mi przetłumaczy skrut :D

No very funny, po prostu bardzo śmieszne, no :D Jaja sobie, kurde, robicie :D "wróćmy", a nie "wródzmy" "CHWDP", a nie "HWDP" "skrót", a nie "skrut" "komputerze", a nie kąputerze "sobie", a nie "se". Ale jest to słowo w wiejskich kręgach powszechnie używane i sama czasem używam dla żartu, więc niech będzie. :) "sprawdź", a nie "sprafć" O ból głowy mnie przyprawiacie :D

w kąmpie za dużo szukania :D a na forum odpowiedzi są od razu :D nawet głupoty uznają za prawdę :D

"Walikonik" jeśli mówimy o kimś, kto wali konia xD A osobno wtedy, gdy mówimy o koniu wykonującym czynność walenia np. kogoś :D

nadal nie mam tłumaczenia HWDP czy taki głupek jak ja ma wam powiedzieć:D

"Komputery", a nie "kąputery" :P "Przecież", a nie "pszeciesz" :P "Mądre", a nie "mondre" :P "CHWDP", a nie "HWDP" :P CHWDP - chętnie wstąpię do policji. :D

"Poczekam", a nie "poczekom" :P "Skrótem", a nie "skrutem" :P "CHWDP", a nie "HWDP". :P Dobranoc. :) Też za niedługo idę spać.

Gość gdyby nie czrnuchy
nie byloby Peji ani zadnego innego bialasa udajacego skrzywdzonego systemem goscia zamknietego w gettach ....

Dla mnie peja jest 0 po tym co zrobił wtedy na koncercie temu 15 latkowi. Pokazał swoją niedojrzałość. Cieszę się że na szczęście poniósł karę za swoje czyny.

Hmm Dzik a ty nie jesteś za stary na to całe HWDP i JP? Przecież takie rzeczy cieszą tylko dzieci z gim, technikum.

Ecchi, niestety ale mylisz się :( takie rzeczy cieszą nie tylko ludzi z gim i technikum, ale tych starszych także...

Gość hahahahahahaha.............
chowaj wino do piwnicy-CHWDP a HWDP?

Gość hip hop pany
Mam taką tradycje jebać i pisk bo cenzura :P

Ja na tą cenzure to mam Wyjebane i Jebie mnie to wszystko a Policji nienawidze Jebane Kurwy to walcem bym rozjechał H . G. Elo na pohybel wszystkim złodziejom...