Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudajakpatyk

baaardzo chuda

Polecane posty

Gość chudajakpatyk

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f4552fbe4e4701d1.html moj problem!jestem za chuda a nie potrafie przytyc. to jest moje marzenie przytyc chociaz 5kg. waze 40kg i mam 160cm wzroztu eh... prosze poradzcie jakies diety cud czy cos stosowalam wszystkiego niestety nic nie pomaga nie mam juz sily nie piszcie zebym jadla bo jem bardzo duzo.nie moge znalezc na siebie ciuchow kazdy mi docina ze jestem za chuda itd. mam straszne kompleksy

po co tyć, ja nie moge schudnąć bo moja prawidłowa waga to 60 i za cholere z tym nic nie zrobie, szczupli mają lepsze życie

Masz piersi + ładą figurę. Znajomi ci chyba zazdroszczą. Nie miej kompleksów :)

fakt...chudziutka bardzo jesteś..No ja tylko mogę poradzić tonę żarcia typu słodycze i fastfood...ale zdrowe to to raczej nie jest zbyt...

Gość oh yeah
no co Ty mowisz, przeciez super wygladasz:) ciesz sie tym co masz:D mniam:D

Gość Podejrzany typek
Przecież Ty jesteś zajebista :)

Gość fdsxffsfsedgedg
może i nie jesteś w normie ale jestes bardzo zgrabna moja kuzynka ma niedowage ale ta wyglada jak patyczak bez biustu

Gość Trenerka fitness od 6 lat
Budowa i figura jest OK, lepiej pójdź do dermatologa z tą niebieską plamą na twarzy :o

Gość Mauro28
Jesteś cudowna, zawsze mi się podobały drobne kobietki. Ja mam 190cm i 80kg atletyczna budowa ciała, brunet, 28 lat

Gość chudajakpatyk
Nawet nie wiecie jak ja mam problem z kupowaniem ciuchów. wszystko w rozmiarach xs badz xxs.eh... najgorszy problem mam ze spodniami :( co do jedzenia to jem jem jem i nic :(

Gość Podejrzany typek
Chudajakpatyk, ile masz lat? :) Ja chętnie wyleczę Cię z kompleksów :)

Gość taka jedna 86
jestem taka sama jak ty mialam dosc podsmiewywania i mowienia typu ale chuda ty cos w ogole jesz. robilam wszystko nawet i badania i nic.taka jestem teraz w koncu to zaakceptowalam jak komus nie pasuje niech nie patrzy i to wszystko. wczesniej nosilam tylko dzinsy teraz ubieram krótkie spudniczki, legincy i lekko zakrywajaca pupe bluzke kiedy bede to noscic jak bede stara ??? trudno jaka jestem czemu mam nie nosic to co mi sie podoba. takze nie martw sie tylko ciesz lepiej taka niz gruba inni ci poprostu zazdrozcza sa grubi musza sie odchudzac a ty mozesz jesc co chcesz i nie tyjesz

Gość oj dziewczeta...
ja mam 165 waże 57 kg i co ja mam powiedzieć? nawet nie wiesz jakbym chciała wyglądać tak jak Ty! naprawde, doceńcie to chude dziewczęta że takie jesteście!dziewczyna wyżej może nosić takie fajne fatałaszki, a ja nie bo uważam że jestem za gruba. Także dziewczęta głowa do góry, jesteście piękne :)

Gość BridgetJonessss
kochana jesteś sliczna zgrabna laska ;) a ciuchy w rozmiarze xs łatwo dostac :) sama nosze ten rozmiar ;) waze 43 kg przy wzroscie 167 cm, nie narzekam jedyne czego Ci moge zazroscic to fajnych duzych piersi ;)

heh,ja mam podobnie 166 i 43kg:) jem i ... nic;p to samo,ciuchy xs or xxs ;p LoL

Gość mloda jeszcze jestes
po ciazy wpadnie ci pewnie pare kilo, a jak nie po ciazy to z wiekiem troche cialka nabierzesz. Tez tak mialam. Ciuchy szylam sobie sama, lub kupowalam w sklepie dla dzieci i mlodziezy :( Jak przytylam po ciazy to wazylam 46 kg przy wzroscie 160cm. Wygladalam jak starsza siostra wlasnego dziecka. Teraz waze 50 kg i mam rozmiar 36. Ale taka szczuplosc ma przeciez zalety: zapewne wygladasz duzo mlodziej jak na swoj wiek i nawet jezeli teraz cie to nie cieszy to z czasem zaczniesz to doceniac. glowa do gory :)

Gość mloda jeszcze jestes
dodam, ze mam 39 lat :)

A ja mam prawie 18 lat..mam 170 cm i 50 kg..A piersi prawie nie mam. Zaastanawia mnie, jak mozna byc tak drobym i miec piersi normalne?;|

Gość chudajakpatyk
Ja wcale nie mam normalnych piersi..nie nosze bluzek z dekoldem bo nie mam czego pokazac. po prostu na zdjeciu tak wyszlo jakby byly normalnej wielkosci.

Gość Podejrzany typek
Widzisz, wmawiasz sobie ułomność. Wszyscy piszą, że masz ładne piersi a Ty widzisz co innego :o Problemem nie jest Twoja chudość tylko Twoja psychika. Jesteś bardzo zgrabną, filigranową dziewczyną. Im szybciej w to uwierzysz- tym lepiej dla Ciebie. 🌻

Gość chudajakpatyk
acha to 70 A to według ciebie normalny biust?

Gość wyglądasz świetnie bo jesteś
bardzo proporcjonalna, zgrabna i wcale nie płaska (masz ładne piersi) :) Docinki wrednych babsztyli to zwykła zawiść i tyle. Olewaj. Ja mam 1.62 wzrostu i 73 kilo, których za nic nie mogę się pozbyć, pomimo głodzenia się nawet (podejrzewam tarczycę albo inne zaburzenia hormonalne). Wiele bym dała za Twoją figurę, a przede wszystkim za to, że możesz normalnie jeść i cieszyć się jedzeniam. Mnie się czasem wieczorem płakać chce z głodu, a wiem, że nie mogę jeść, bo bym w ogóle zaczęła wyglądać jak monstrum. Także doceniaj sobie to co masz, bo jesteś bardzo ładna. Pozdrawiam.

Gość wyglądasz świetnie bo jesteś
Jak widzisz, wszystkim się podobają Twoje piersi.

Gość Podejrzany typek
Chudajakpatyk, nie mierz swojego ciała liczbami skoro jest estetyczne, piękne... Ciesz się zdrowiem i wyglądem, olewaj pomiary. :)

Gość 40 latek z zasadami
Jesteś piękna :)

Gość ejjjjjjj
jak nardzo chciałabym mieć Twoją figurę :(