Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamauska niewiedzaca

od kiedy serki topione, zolte i plesnowe

Polecane posty

Moja corka skonczyla 9 miesiecy Je juz jogurciki, deserki i serki homo naturalne, dalam jej tez twarozek i wszytko jest ok. Zastanawiam sie od kiedy mozna podawac serki topione, typu kiri natualny, ser zolty, mozarella itp. Z plesniowymi to chyba trzeba poczkac?? porblem w tym ze coreczka chche probowac wsztkeigo co my jemy a sero jemy sporo bo lubimy i sie zastanawiam co moge jej juz dawac. z gory dziekuje za pomoc!

Gość antoninaaa
daj mały kawałek, najwyzej bedzie miała srake

nikt wiecej sie nie wypowie?

ja kanapki z serem żółtym zaczęłam dawać od 10-11 miesiąca. Są jednak dość ciężkostrawne, więc może poczekaj jeszcze z miesiąc. Pleśniowego jeszcze bym nie dawała, a co do innych (np mozarella) to nie wiem.

straszny kocur- dzieki, sprobuje dac zoltego ktos sie wypowie co do innych serow wydaje mi sie ze mozzarelle moglabym dac bo to w sumie dosc "prosty " i delikatny serek z plesniowymi zaczkac do roczku??

Gość to ty zalozylas ten topik....
zolty to mnostwo tłuszczu i tyle.....ciezkostrawny do tego strasznie po co dziecku tak malemu podawac zolty ser???? o plesniowym to nawet nie mysl przed skonczeniem 3 roku zycia w ogole po co ten pęd do podawania tak jeszcze malemu dziecku jedzenia dla doroslych..???? topiony to w ogole absurd, ma mnostwo tłuszczy trans zabronionych u dzieci.... no i mam nadzieje ze uzywasz masla i nie przyszlo ci do glowy podawac w zastepstwie masla margaryny chocby nie wiem jak byla znakomita:O

Gość salemika8
poczekaj do roku z serami ;) po co jej teraz ser? :P

Przeciez napisalam, ze corka chce probowac tego co my jemy, i sie zastanawiam co jej moge dawac, bo jemy sporo serow NIe daje jej margazryny, bo sama jej nie jem!