Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgataW.19999999

Co mam zrobić z wredną znajomą??????????????

Polecane posty

Gość clarrysa
no to powiedz w tonie hahaha jakie smieszne "wy to na nią uwazajcie, bo ja juz conieco slyszalam" i napomknij lekko, co, nie wymieniając nazwisk ani nic konkretniejszego, tylko zeby zainteresowani się domyślili, ze o nich chodzi

Gość clarrysa
Jak ona ci odpowie, to bądź też w stanie zazartowac z siebie, wtedy jej wytrącisz braoń z ręki. Na tego goryla na przykład - no może sa pewnoe paralele, ale ogona mi brakuje, oraz kudłów na całym ciele - tutaj to ty byś z kolei pasowała.

Gość AgataW.19999999
a tak wogole to pewnie wylalabym jej na glowe kubek czegostam i zapytala co ma teraz do - nieee, tego bym nie zrobiła, bo nie lubie agresji a jeszcze by sie mogła z tego wywiązać bójka albo chociaż przepychanka...

Gość moskala
albo powiedz jej: chciałabym móc dłużej z tobą gadać niestety cenię sobie inteligentną konwersację, ' odwróć się i odejdź a jak coś będzie gadać to poradź jej by zanim zacznie z tobą gadać poczytała coś więcej niż artykułu w bravo girl bo ma teksty na poziomie przedszkolaka

a słyszałaś tekst ... z przodu plecy z tyłu plecy , pan bóg stworzył cię dla hecy... podaj jej imię to ci coś jeszcze napisze ale tam koniecznie imie musi być

Gość pannnaaa nieśmiaaaalaa867
a co jeśli po tym jak ja coś powiem ktoś mi dowali ,no co to nie powiesz', ,łoo aleś mądrość strzeliła', albo powiem coś żeby dopiec a ona żeby mnie ośmieszyć udaje śmiech i mówi z ironią ,oo jejciu jakie śmieszne, jak widzisz wszyscy wprost turlamy się ze śmiechu?'? Dziewczyny ja też wam dziękuję i proszę o więcej tekstów :)

Gość clarrysa
o tak - albo wariacja na ten temat - chętnie bym z tobą dłużej porozmawiała, ale obawiam sie, ze bym sie mogła zarazic - głupotą

Gość podaj linka
podaj linka do jej profilu na nk !!!!!

Gość AgataW.19999999
na pierwsze Paulina, na drugie Natalia. Jej również wredna przyjaciółka nazywa się Kaśka.

Gość clarrysa
ty nie wymyślaj od razu, co ona ci jeszcze odpowie (w tym to akurat jestes bardzo kreatywna) - tylko idź z przekonaniem, że nie wyjdziesz z tego przegrana, że gówno ci może zrobic Masz o niej zbyt duże mniemanie, ona tez jest tylko człowiekiem. Jak faceci sie zaczna śmiac z twoich tekstów a nie jej, to wytrąci ja to z równowagi

Gość AgataW.19999999
konta na nk nie ma, skasowała tydzien temu bo ktoś jej sie włamał.

Gość wegetacja
a musisz z nia przebywac?

Gość AgataW.19999999
Niee, ja jej nie uważam za ósmy cud świata, broń Boże. Tylko realnie oceniam sytuacje, bo wiem ze jest bardziej wygadana. Jak znajde dużo fajnych tekstów i sprobuję wymyślać swoje to na pewno poczuję się pewniej i mi się uda ją zakasować ;)

agata masz tekst ... z tyłu deska z przodu deska kto to taki...? paulina i nazwisko to samo na ta drugą . A jak przyczepi się do ciebie że niemasz wzięcia u facetów a ona ma to jej powiedz że chcą zobaczyć jak to jest puknąć pustaka

A na te moje wymyśli ktoś jakieś fajne odpowiedzi?

Gość clarrysa
W ogóle nie patrz na te całe rozmowy jak na jakis turniej - kto bedzie lepszy - tylko baw się razem ze wszystkimi i miej z tego radochę, wtedy ci też teksty beda łatwiej przychodzić.

Gość AgataW.19999999
niestety musze, mamy mnóstwo wspólnych znajomych i tak jak pisałam ona zna większość ludzi z miasta, i dużo spoza niego (bo miasto jest małe), mieszkamy na jednej ulicy wiec czesto sie widujemy. I jest na prawie każdej imprezie organizowanej w okolicy więc tym bardziej ma szerokie grono znajomych.

Gość clarrysa
nieśmiała - to tej osobie odpowiesz wtedy - no, to nawet lepiej, że sie z tego nie smiejesz, bo jak sie zaczynasz śmiac, to wali ci z geby tak niemiłosiernie, ze trzeba ewakuować szkołę

możesz załatwić ją też tak... jak przy chłopakach zaczyna opowiadać jakąś sytuacje która przydarzyła się wam razem to pewnie sporo koloryzuje i dodaje ... więc ty dorzuć coś niezbyt fajnego na ten temat o jej osobie o czym ona zapomniała powiedzieć , zacznij się głośno śmiać i tyle ewentualnie jak jej minka zrzednie to dorzuć tekst ups... miałam o tym nie mówić?

Gość AgataW.19999999
Dzieki za rady :) ten tekst z pukaniem ZAJEBISTY :) co do dystansu do takich gadek - możesz wierzyć lub nie, ale jak np. z kumplami z gima gadam to się sami z siebie na wzajem zbijamy, mówimy różne pierdoły, '''turlaj dropsa'' itd., jak ktoś mi coś dowali np. zebym sie zapisala do psychiatry ( na żarty oczywiście) to mówię - a wiesz, już wczoraj byłam u tego co ty chodziłaś/eś ale jak widać efektow póki co brak'' i tutaj udaję smutną minę a po chwili się śmieje sama z siebie :D:D:D i z innymi kolezankami też se jaja robie, nie jestem wcale sztywniak. Tylko że o ile oni takie teksty zapodają zeby się pośmiać to ona to robi żeby dogryżć, dopiec więc czasem jest ciężko.

ja też dziękuję :) a jak wam się chce możecie jeszcze jakieś napisać, z chęcią przeczytam i zapamiętam :) w zyciu trzeba być silnym :)

możecie też zapytać koleżanki czy umieją strzelić foha? jak odpowiedzą ze tak to zapytaj czy wiedzą co to znaczy i je uświadom że oznacza to fachowa obsługa h..a _-- gwarantuje że je zatka a u chłopakom zapewnisz dużą dawke śmiechu i dużego plusa mieć będziesz

Gość amicorum
Dlaczego House? Bo ten gośc naprawdę uczy złośliwości.

Gość amicorum
Albo zrób delikatną aluzję do jej złotych mysli. "Skąd Ty tye wszystkie mądrosci bierzesz? Z "Bravo" zapewne. albo Ten cytat pewnie z najnowszego super Expresu. Taki tekst widziałam dawno temu w w "Twiscie, Ty jeszcze go czytasz?

Gość czapla_and_zuraw
Jak przyczepi się do twojego braku chłopaka, możesz też coś uderzyć w deseń że nie szukasz sponsora jak ona, np. "nie mam, bo nie muszę dawać dupy za nowe ciuchy jak ty " :P

Gość dsfghjkhgfgf
upppppppp

Gość dropsik_
Z tyłu plecy z przodu plecy - pan Bóg stworzył cię dla hecy. :)

Gość malagatikitakiikasztanki
powiedz jej przy wszystkich,ze jests pusta i glupsza niz to ustawa przewiduje.Dorwij ja po lekcjach jak bedzie sama i napluj w twarz;)

albo...nie bede z toba konwersowac,poniewaz egzystujesz w dolku intelektualnym co aktualnie koliduje z moimi imperatywami:D

a ogolnie to powiedz jej,zeby sie odpierdolila,bo kurva sobie nie zyczysz zeby taki wyplosz wytapetowany cos tu do niej gadal i zeby sie nie zblizala do ciebie,bo brzydzisz sie jej maski.I ciekawe ile rodzajow pudru uzywa do zrobienia tej mikstury,ktora mozna szpachla przyklepac na jej mordzie:P i pewnie tapety w domu to ma wiecej niz maki w kredensie:P