Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popojoijnojnonon

Uderzyłem kobietę

Polecane posty

Gość popojoijnojnonon

Tak...uderzyłem ją w policzek, raz po awanturze...przeprosiłem, ale od niej odchodzę...nie mogę z nią być, boje się że to się powtórzy. Jesteśmy ze sobą rok, ona powiedziała, że wybacza...ale ja nie potrafię...Straciłem honor, czuję się najgorzej na świecie, zasłużyłem na to wszystko wiem doskonale...muszę odejść. Ale krzywdzę ją tym...nie wiem co mam robić. Nikt mi nie uwierzy, ale nie chce tego...

Gość na pewno zasluzyla

Gość popojoijnojnonon
nie ważne co zrobiłaby, nie mam prawa, ale to było pod wpływem chwili...to nie byłem ja...żałuję, straciłem honor, nie jestem facetem

Gość baskov1
Alee wjakich okolicznościach może po alkoholu Abo problem z emocjami

I słusznie, że odchodzisz. Zacznij nad sobą panować, lecz się. Damskiego boksu Ci się zachciało? A jak odejdziesz, to ona trochę pocierpi, a później znajdzie bardziej wartościowego faceta, który będzie ją szanował, a zamiast argumentu siły, będzie miał argument mózgu.

Gość nigdy mnie facet nie uderzył
Jesteś śmieciem... Bijesz słabszego. W moich związkach to ja waliłam facetów po pyskach ale oni byli silniejsi - mogli się obronić. Daliby mi radę z łatwością. Nigdy mnie facet nie uderzył a niezłe cyrki odstawiałam. Przykro mi to mówić, ale ty jesteś śmieciem.

Gość popojoijnojnonon
awantura dość burzliwa. Podczas której zaczęła mnie przedrzeźniać, nie wytrzymałem...ale wiem że nie miałem prawa, ona jest miłą i spokojną dziewczyną...kłótnie nam się rzadko zdarzają, a ostatnio to ją bardzo poniosło, a mnie to...zresztą

Gość czasami tak bywa
jak zasluzyła tolekko można uderzyć, no ale nie tak żeby nakryła się nogami, powiem Tobie że niektóre lubią dostać w twarz lubią wiedzieć gdzie jest ich miejsce

Gość popojoijnojnonon
Załuję tego strasznie...nigdy nie podejrzewałem się że mogę coś takiego zrobić, nigdy! Tępiłem damskich bokserów. A teraz sam nim zostałem.

Gość popojoijnojnonon
Jutro powiem, że odchodzę. To tyle, dzięki. Żegnam.

czasami tak bywa a niby gdzie jest miejsce kobiety co??????? moze w kuchni przy garach? do autora jesli wybacza to ok a jesli sie kochacie to idz sie leczyc zeby sie nie powtórzylo skrzywdziles uderzeniem teraz chcesz skrzywdzic odejsciem???????????????????????

Gość popojoijnojnonon
Wiem, że ją skrzywdzę odejściem, ale boję się że to może się powtórzyć, że będzie mimo wszystko mi to pamiętała(nie dziwie się). Może odejście to mniejsze zło. Chciałbym z Nią być, kocham ją...czuję jednak, że dlatego powinna sobie znaleźć kogoś bardziej wartościowego.

Gość o 1 w nocy to ty połóż się spa
"damski bokser" to za ładnie, nazwij się "męska locha"

Gość popojoijnojnonon
możesz mnie nazywać jak chcesz...lepiej może gdybym nie żył.

moze pozwol jej ocenic czy chce szukac kogos wartosciowszego. zle zrobiles to fakt ale.... moj facet tez mnie kiedys uderzyl czym bardzo skrzywdzil ale gdyby odszedl nie wiem jak bym dzis zyla gdyz bardzo go kocham minelo wiele lat i nie powtórzyla sie nigdy taka sytuacja tobie tez sie uda cwicz panowanie nad emocjami albo po pomoc idz do psychologa

Gość Jesteś impulsywny
i powinieneś popracować nad sobą bo jak nie to będzie tak samo albo i gorzej z inną z którą będziesz.

Gość wolny jak sokół
stary jak suczka nie sprowokuje to pan nie uderzy, zdenerwowała Ciebie i nie wytrzymałeś, daj sobie spokój widocznie zasłużyła

Nie zaleznie od sytuacji facet nie ma prawa podniesc reki na kobiete.... I na takie zachowanie nie ma wytlumaczenia, teraz udezyles ja tylko raz bo stracilles panowanie pozniej bedzie kolejny i nastepny no bo przeciez ty straciles tylko panowanie.....

Gość a czemu jak kobieta uderzy
to nie ma afery? a jak faceta poniesie to jemu nie wolno? a kobieta chocby z nozem skakała to nikt nie moze jej nic zrobic?

jeszcze nie wszystko stracone, poki co jesli wiesz, ze nie zrobisz tego nigdy wiecej, bo widac, ze Ci zle z tym, to moze jeszcze bedzie ok:) pogadaj z nia o tym

Gość a czemu jak kobieta uderzy
ale jak kobieta uderzy to facet ma prawo jej oddac?

Gość wolny jak sokół
powiem Tobie jak u mnie jest moja Ania jest wspaniała, czasami maglupie pomysly ale jak juz sie wydziera na mnie bez powodu to tylko obserwuje moja reke i wie co sie swieci, wie ze dostanie symbolicznie, wtedy sie uspokaja, ja daje jej buziaka i smiejemy sie:)

Tylko czemu najczesciej na ostry dyzur trafiaja skatowane kobiety ktore pobil maz??? I zazwyczaj zaczyna sie wlasnie od jednego udezenia bo faceta ponioslo.... Kobiety maja mniej sily niz mezczyzni i w sytuacji kiedy sie kloca i on podnosi reke bo go ponosi to jest on nic nie wart....

Gość silownik
niech zaczna ćwiczyć był film w którym J. lo. cwiczył i na końcu wpier.. męzowi możecie być silniejsze:)

no to sama sie nie szanuje bo z takim facetem bym byc nie chciala ktory traktowal by mnie jak gorszy gatunek

A jak facet ma zbyt duzo energi to niech glowa w mur walnie to moze mu sie w mozgu poprzestawia.....

Gość silownik
ja nie traktuję Ani jako gorszej, z doświadczenia wiem że lubicie jak postępuje się z wami ostro, wiecie że taki man będzie o was walczył jak lew, ale tez nie będzie tolerował waszych głupich wybryków, wtedy wiecie że żyjecie