Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

czy smyrajac sie po przegubie reki

Polecane posty

Husky jest taka taktyka, jak reka boli to sie zawiesza na drugiej rece ktora jest ugieta i sie opiera lokciem na lozku i dalej mozna smyrac:D damn niezla technika:D

czy jestes może : pilotem, wojskowym, lekarzem albo lekarzem?? jezdzisz na motocyklu ?

musze Cie rozczarowac, bo nie jestem ani pilotem (chociaz moglem byc), wojskowym (prawie juz bylem bo dostalem sie na oficerke ale olalem), motocyklu takze nie mam (jeszcze zeby mi resztka wlosow wypadla?):P

wiesz w doktorka moglbym sie ewentualnie pobawic, a prawnikiem to na pewno nie:D

aha no trudno... a chciałam pospelniac wkoncu swoje fantazje 😭

mechanik samochodowy w srodku nocy w pracy przy komputerze?:P stary technika jeszcze tak nie poszla w gore, no moze w jakis fabrykach to jeszcze da sie zrozumiec:P

Husky fantazje? a co smyranie ma do motocyklu tudziez wojskowego czy pilota czy prawnika?:P

no mam takie fantazje i tyle, akurat z czym innym mają wspolnego.. nie ze smyraniem :P chociaz blisko.. hehe

nie no probuje dociec, co te wszystkie zawody + motocyklista moga miec wspolnego ze soba i ni kuta nie moge znalezc podobienstw:P

przed lekarzem i prawnikiem czuje respekt.. wojskowy wydaje mi się taki męski.. pilot to juz w ogole odlot a motocyklistów gwałce wzrokiem

ło a co byś dziołcho powiedziała na cuchnącego wieśnioka?:P to dopiero męskość:P

albo ktos kto był w wojsku zalapal sie na pilota, potem zostal lekarzem albo prawnikiem.. i jeszcze jezdzi na motocyklu.. uh

nie wierze, ze sie zawstydzilas przez posta, to nie byla przeciez riposta!:D joł?:P

jeszcze, a co przenosisz się może na wies bialoleka? :D