Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W ogole tego nie rozumiem :(

Nie rozumiem tego .....

Polecane posty

chude dziewczyny wstawiaja tu swoje zdjecia Nie sa naturalnie chude tylko po dietach maja wystajace kosic i zebra BMI ok 16 czyli juz nawet nie niedowaga ale wychudzenie i niestety zbieraja pozytywne komentarze nie rozumiem jak ludzie moga chwalic niezdrowy wyglad jak mozna mylic chudosc ze szczuploscia Nie wiem skad sie bierze chore wyobrazenie o sylwetce kobiety???? P.S. Pewnie uslysze ze jestem gruba i zazdrosze to ja odrazu uprzedze ze jednak jestem szczuzpla wlasnie szczupla i zdrowo wygladam nic sie nie wylewa ale kosci tez nie wystaja mam BMI rowniez prawidlowe Sama kiedys chwilowo tez bylam chuda i az straszylam wiec tym bardziej dziwie sie popieraniem CHUDEGO wygladu.

Gość tojatojatojatoaj
a ja wole chyde czy wychudzone niz zaniedbane, spasione warchlaki co maja w dupie ladnie wyglagac..........

Dodam tylko ze sa osoby naruralnie chude i niewiele moga zrobic zeby przytyc takie juz sa natomiast mnie chodzi o te dziewczyny ktore nienaturalnie doprowadzaja sie do takiego stanu a potem sa chwalone za to ze sa wychudzone i szczerze mowiac powinny znalezc sie na oddziale w szpitalu

tojatojatojatoaj ale dlaczego ty nie rozumiesz ze miedzy chuda a gruba czy przy kosic jest jeszcze szczupla i zgrabna kobieta ?? dlaczego trzebba wyierac miedzy niezdrowa wychodzona i wyglodzna sylwetka ktora szkodzi zdrowiu a jaka nadwaga ?? Spodziewalam sie tego ze ludzie tak ciasno to pojmuja :(:(

Skoro potepiacie niezdrowa sylewtke kobiety z nadwaga dlaczego nie potepiacie niezdrowej chudej sylwetki chobiety wyglodzonej?? przeciez obie sylwetki zagrazaja zdrowiu i sa nieestetyczne to dlaczego ta chuda nadajaca sie na oddzial jest chwalona ?? Przeciez ta chuda tez jest zaniedbana bo wyglodzona i ma same kosci

Gość tojatojatojatoaj
bo piszesz o wychudzonych wiec wzielam tylko takie pod uwage i grube. nastepnym razem wyrazaj swoje mysli szerzej

tojatojatojatoaj dgybys uwaznie przeczytala zauwazylabys ze w pierszwym poscie bylo "jak mozna mylic chudosc ze szczuploscia " co wyraznie wskazuje ze rozrozniam szczuply zdrowy wyglad od chudoego i wyglodznego

Jesli nie jestes wychudzona i ludzie nie zachwycaja sie Twoja sylwetka to co Cie autorko obchodzi ten 'problem' ?!

Gość tojatojatojatoaj
czepiasz sie............... odp do twojego tematu wole chude, wychudzone (ale NIE tak jak na zdjeciu wyzej), szcuple niz grubaski ktore nie potrafia zapanowac nad swoimi rekami i zra do upadlego.....TYLE

gosialicious bo to jest problem calego spoleczenstwa bo moze kiedys mojemu dziekcu przyjdzie do glowy zrobic z siebie kosciotrupa bo kosciotrupy i niezdrowy wyglad sa chwalone i sie podobaja bo moze kiedys wasze dziecko wpadnie na taki pomysl pozatym jak pisalam sama chwilowo bylam chuda i wiem ile to niesie za soba zagrozen zdrowia dlaczego jezeli problem was nie dotyczy to nie chcecie sie nim zajmowac?? Taki tumiwisizm. Przeciez to jest wielki problem na skale swiatowa . Tyle osob zajmuje sie problemem nadwagi tyle krytykuje sie grube osoby ale dlaczego tak malo dostrzega ze chude tez jes niezdrowe i nalezy propagowac szczupla ale zdrowo sylwetke .

tojatojatojatoaj i dlaczego znowu problem pomniejszasz i slycasz takie glupie gadanie wole chuda od grubej usprawiedliwienie zbey nie widziec problemu dlaczego znowu widzisz tylko grubaske nie umiaca zapanowac nad soba i wyglodozna osobe to juz nie ma na swiecie zdrowej sylwetki??

Gość tojatojatojatoaj
bylam gruba, bylam chuda, bylam w sam raz czyt. szczupla i myslisz ze nadal chcialabym byc gruba?? Powiedz! choroba chorobą ale zdrowa psychika jest wazniejsza!!!

wlasnie po waszych wypowiedziach widac jaki to jest problem jak jest pomijany i usprawiedliwiany tym ze gruba to zaniedbana wiec lepiej zbey byla wyglodzona dlatego zalozylam temat ludzie nie widza roznicy miedzy CHUDA A SZCZUPLA

tojatojatojatoaj a ty czytasz co ja pisze nie widzisz ze potepiam nadwage wytez troche swoj umysl pisalas ze bylas chuda gruba i szczupla jasne grube nie jest zdrowe i ladne chude tez nie mialas sylwetke w sam raz dlaczego znowu piszesz ze nie chcesz byc gruba?? a nie mozesz byc poprpstu szczupla a nie chuda??

tojatojatojatoaj wiesz jak ktos juz niezdrowo wyglada i uwaza ze jest dobrze bo wystaja mu kosic to to juz tez zakrawa na chorbe zwiazana z psychika