Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna jestem...

czy technik rachunkowosci moze mi cos dac w obecnej sytuacji

Polecane posty

Gość niepewna jestem...

3 lata temu skonczylam licencjat- na kierunku ktory mnie nie interesuje, w tym momencie pracuje ale chcialabym dalej sie ksztalcic, i zdobyc jakies nowe wyksztalcenie, mam ukonczone liceum ekonomiczne , czy warto teraz isc do studium policealnego i zdobyc tytul technika rachunkowosci ?? czy jest sens?

Gość prosze o pomoc HELP
jak mam byc szczera to lepiej studia.w koncu to tylko roku wiecej i juz jest chociaz licencjat.

Gość niepewna jestem...
boje sie czy znajde jakąs sensowną prace po tym studium, nie chce zeby te 2 lata byly znowu straconym czasem :( jak w przypadkuu studiow

Gość niepewna jestem...
mam juz licencjata i tak szczrze to zauje ze poszlam na studia

Gość a jaaaaaa
skoro masz ukończone liceum ekonomiczne to po co ci studium?????? Tam po prostu będziesz się uczyła tego samego co w LE !! Szkoda kasy na takie studium. Lepiej jak zrobisz podyplomowe z rachunkowosci jak koniecznie chcesz. Trwa 1 rok a za podobna kasę

Gość prosze o pomoc HELP
zalujesz studiow bo wybralas zly kierunek a nie dlatego ze 3 lata stracilas,rachunkowosc to jednak cos w czym dobrze miec wyzsze wyksztalcenie.prawda taka ze w studium nie nauczysz sie wiele wiecej niz w liceum o takim profilu i wtedy faktycznie stracisz 2 lata.

jeśli chcesz się uczyć rachunkowości i mieć jakiś bardziej wartościowy papier to tylko licencjat bo technik rachunkowości to praktycznie tylko papierek (już lepszy jest technik ekonomista)